Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwiecej starych panien jest wsrod tych szarych myszek ktory myslaly

Polecane posty

Gość gość

Ze dla mezczyzny bardziej atrakcyjny bedzie jej umysl inteligencja pracowitosc zaradnosc a nie wyglad... goowno prawda nam chodzi o duze cycki ksztaltny tylek wyglad 9/10 i mily ulegly wierny charakter! C***ja nas obchodza wasze zarobki wyksztalcenie i pasje... :O

Gość gość
A wlasnie moje koleżanki " szare myszki " najszybciej powychodzily za maz

Gość gość
cycki ksztaltny tylek wyglad 9/10 i mily ulegly wierny charakter Te cech zawsze idą w parze :D Na jakim ty świecie żyjesz? Widać że nie odchodzisz od kompa i masz zaburzone postrzeganie rzeczywistości zakompleksiony prawiku :P

Gość gość
To ze potraficie wbic gwozd w sciane tez nas goowno obchodzi to ze zarabiacie 5000 w corpo tez nam kolo doopy lata ze potraficie parkowac rownolegle tylem tez mamy wyje/bane! Macie wygladac jak natalia wasiluk byc mile i wierne!

Gość gość
Nikogo nie obchodzą twoje żądania. Ale pomarzyć możesz. Koło takiej laski nawet nie staniesz.

Gość gość
Ty też nie :D

Gość gość
Kolejny zakompleksiony samczyk leczy swoje kompleksy na babskim forum.

Gość gość
Stare panny to te, które po prostu nie miały bzika na punkcie znalezienia faceta. Te które chciały to znalazły, pierwszego lepszego ale znalazły. Uroda kobiety nie ma aż takiego znaczenia, bo znam naprawdę niezbyt ładne które męża mają. Taka moja koleżanka z podstawówki, któa niestety była tak brzydka, że nikt nie chciał z nią siedzieć w ławce, potem jak była dorosła to słyszłąm jak sie z niej jakiś sąsiad naśmeiwał, że po co ona idzie na imprezę (jak poszła to sie smiał) . A jednak dopięła swego i kogoś na tych imprezach znalazła, teraz ma już dzieci.. A starym pannom mniej zależało, miały bogate życie, zainteresownia. Albo po prostu sie nie zakochały mocno.

Gość gość
No tak, to sie zgadza. Ja mam 28 lat, wlasne mieszkanie od rodzicow, dobra pensje w korpo (7 000 PLN), jestem ladna, zadbana, mam pasje, uprawiam sport i zupelnie mi nie zalezy na malzenstwie. Chyba zostane stara panna :)

Gość gość
Dokladnie goowno nas obchodzi co wy mentalnie i intelektualnie ze soba reprezentujecie goowno nas tez obchodzi wasza zaradnosc i niezaleznosc MACIE WYGLADAC BYC MILE I WIERNE!

Gość gość
masz to krzywe nogi jak srasz, nieudaczniku z kobiecego forum :O :D

Gość gość
"A jednak dopięła swego i kogoś na tych imprezach znalazła, teraz ma już dzieci.. " slowo klucz KOGO znalazla?

Gość gość
Nie znam go, widziałam raz z daleka, szczupły, młody, taka srednia krajowa, jakis szpetny nie był.

Gość gość
A jaki mial status spoleczny? (Po ubiorze moglas poznac)

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
gość dziś Dokladnie goowno nas obchodzi co wy mentalnie i intelektualnie ze soba reprezentujecie goowno nas tez obchodzi wasza zaradnosc i niezaleznosc MACIE WYGLADAC BYC MILE I WIERNE! x Wierzę Ci. Samce z biedy mentalnej nie wymagają rozwoju mentalnego u kobiet;)

Gość gość
Dmuchana lalka to panna w sam raz dla ciebie:)

Gość gość
Tak mają rodziny dzieci, doświadczenie. I weź postaw przy takiej starą pannę w zaawansowanym wieku. Nie mającej o niczym pojęcia. Jak opóźniona w rozwoju żałosne. Ale inne podobno biorą byle co. To ich główna broń ten tekst. Same krytykują a nie żyją naprawdę.

Gość gość
Kolo kim by nie był (na 99 % to typowy kafe-prawik) mówi prawdę. Dla facetów głównie liczy się wygląd. Niestety.

Gość gość
Wygląd tak, ale nie słyszałam o tym, żeby ktoś wymagał od swojej partnerki uległości ;D

Gość gość
Buhaha Na kasę tez patrzycie, materialistyczne c***je Ktory poszedłby na randkę z uboga kasjerka?

Gość gość
Kobieta MA być z wyglądu 9/10, 10/10! A intelektualnie może być nawet opóżniona, albo chora psychicznie, mam to w dooupie!

Gość PracującaMama30
Mojego męża obchodzi, że zarabiam 4 tys. Razem możemy odłożyć na fajne wakacje dla nas i dla dzieci i nie tylko. Gdybym była bezrobotem, my i dzieci mielibyśmy dużo niższy standard życiowy. A tak stać nas na np. dodatkowe zajęcia dla dzieci . Niedawno byliśmy na nartach całą piątką :) Wiem, że mój mąż jest ze mnie dumny, mimo niewielkiego biustu i tyłka :)