Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymagania można zrozumieć że kobieta jest bardzo atrakcyjna ale przy przecietnej

Polecane posty

Gość gość

co retuszuje swoje zdjęcia wybierają najładniejsze spośród 1000 zdjęć a następnie wrzucaja na facebooku i udają jaka piekna jestem i oczekuje tylko przystojniaka.

Gość gość
Wszyscy tak robią. Nawet super modelki :D

Gość gość
siedzi 2h przy poprawie zdjecia masakra co sie dzieje w dzisiejszym świecie

Gość gość
Też tak rób skoro ci szkoda. Udawaj przystojniaka.

Gość gość
gość dziś haha Ta żeby realnie była zdziwiona, że ktoś zupełnie inny :D

Gość gość
Spotykaj się z tymi z real world :)

Gość gość
realnie tez mają tak chore wymagania

Gość gość
Skąd wiesz?

Gość gość
gość dziś bo wiem bo jak twierdzą "nie mogłabym być z przecietnym"

Gość gość
Tak, wszystkie kobiety na swiecie maja wygórowane wymagania :D tylko jakos wiekszosc facetow jest w związkach czyli,sa to jak najbardziej normalne wymagania skoro ci faceci je spełniają Ty za to ich nie spelniasz bo zadna kobieta nie wezmie faceta ktory od miesiecy (a moze lat?) siedzi na babskim forum i marudzi na wymagania. Co nie wpadne na ogolny to wiecznie sa tu Twoje tematy. No, niezly kasek z Ciebie nie ma co :D Jak ktos cos soba reprezentuje to zawsze znajdzie i przyjaciol i druga polowke.

Gość gość
gość dziś mają uwierz mi bo sam tez tak myślałem jak ty jak się nie przekonałem czego nie oczekują pozdrawiam

Gość gość
To sie nie wiaz facet z nikim. Nikt nie bedzie przezywac ze uzalezniony od kafeterii prawiczek zniknie z rynku matrymonialnego :D Zdrowy psychicznie facet to tez jest wymaganie i sie nie dziwie, ze go nie spełniasz. Pojdz do psychiatry, zapisz sie na terapie i wtedy probuj.

Gość gość
I jak kobiety maja super wymagania skoro 90% mezczyzn jest w zwiazkach? Jesli 90% facetow je spełnia to to nie sa żadne wymagania. I tu nie ma co wierzyć, to czysta statystyka. Na kilkudziesieciu kolegow znam tylko jednego, ktory ma problem ze związkiem, ale to jego wina ewidentnie. A tak kazdy inny ma dziewczyne, narzeczona czy zone.

Gość gość
nie spełnia 90% tylko z 20% pozdrawiam

Gość gość
To czemu 90% mezczyzn jest w zwiazkach geniuszu? :D czemu prawie kazdy facet jest w związku? Jak to dziala wg Ciebie? 20% to w Twojej chorej glowce. I poki tego nie zrozumiesz, nie udasz sie po pomoc to wiecznie bedziesz sam. Skoro na 10 facetow Ty jeden jestes sam to problem jest w Tobie, a nie w tych pozostalych 9 bedacych w związkach.

Gość gość
gość dziś może się im wymagania zmniejszyły bo trafiły na przystojniaka *****cza a on pewnie zostawił lata mijały a potem się ogarneły po 20 roku życia. A problem leży wyłącznie po stronie kobiet tych chorych wymagań