Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aortta

boje się tego co będzie później

Polecane posty

Witam. Mam 19 lat jestem w ostatniej klasie technikum i w tym roku zdaję maturę.. od pewnego czasu miewam męczące myśli apropo tego co będzie, gdy skończę już szkołę.. że mogę nie zdać matury i nie będę miała po przez to perspektyw na życie, że nie znajdę pracy.. bardzo się obawiam rozmowy kwalifikacyjnej... boje się po prostu życia dorosłego, że sobie nie poradzę.. te myśli są tak męczące, że prześladują mnie codziennie i często o nich myślę i nie potrafię się uwolnić.. czy powinnam pójść do psychologa? proszę o jakieś rady.

Gość gość
Ja mam 29 lat, i dokładnie takie same myśli. Co mogę ci poradzić ? Słuchaj muzyki gotycki grupy Blutengel, a odnajdziesz lepsze życie w świecie nocy. I obejrzyj film "Kinder der Nacht" :) www.youtube.com/watch?v=_KFXgPcpKWg

Dlaczego masz sobie niby nie poradzić? Co jest w tym takiego strasznego? Psychologowie jak to psychologowie, jest część która będzie chciała ci pomóc a reszta przepisze ci leki i na tym skończy się leczenie... W domu nigdy nic nie robiłaś że tak bardzo cię to przeraża ?