Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem fajna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Poznałem fajna dziewczyne mowi ze mnie lubi i tak dalej gadamy sobie ale chyba ja nudze odpisuje mi na sms ale nie wiem co pisac zeby jej nie zanudzac pomożcie

Gość gość
a na czym skonczyliscie ? i ile macie lat ?

Gość gość
wysylaj jej fajne filmiki zwiazane z pasja, waszym wspolnym zainteresowaniem itp. zalezy co was laczy?

Gość gość
ja mam 24 a ona 25 rozmawiamy ogolnie przewaznie to ja ja zaczepiam pisze do niej pierwszy zadaje pytania opowiadam cos i tak dalej ona tylko odpowiada mowi ze mnie lubi ze mozemy pisac ale nigdy do mnie pierwsza nie zagaduje chyba nie bardzo ma ochote tak mysle jest po prostu mila i nie chce mnie urazic ? czasem potrafi nie odpisywac nawet pare godzin nie wiem czy wtedy ja zaczepic czy czekac az odpisze wydaje mi sie wtedy ze moze wcale nie odpisac a ja nie moge wytrzaymac bez rozmowy z nia nie chce byc nachalny

Gość gość
a gdzie piszecie na face czy sms ? pokaz kawalek Waszego dialogu to Ci powiem czy jest zaintersowana Toba, czy odpisuje od niechcenia

Gość gość
to sie zakochales

Gość gość
Piszemy sms nie chce pokazywać o czym piszemy ale wyglada to tak że ona tylko mi odpowiada nie zadaje mi wogule pytań żeby np rozwinąć rozmowe dalej nie pyta mnie o nic pierwsza też nigdy do mnie nie napisze co słychać i tak dalej pytałem ją czy chce ze mną pisać czy mam jej dać spokój to mowiła że możemy pisać bardzo ją lubię i nie wiem co mam zrobić czasem czekałem aż 4 dni aż zagada i nic nie napisała musiałem sam napisać bo już nie mogłem wytrzymać boje się że jak bym nie napisał to wogule by do mnie nie napisała ma mnie gdzies ? nie lubi mnie tak naprawde ? jesteśmy tylko kolegami

Gość gość
ciezko ocenic, nie widzac tak naprawde rozmowy, moze miec cie gdzies a rownie dobrze moze to byc taki typo kobiety ktora lubi byc zdobywana. a ile najdluzej nie pisaliscie jesli Ty nie zaczales? przeczekaj tydzien, jesli ona pierwsza sie nie odezwie, to znaczy ze na 99 % ma wyebane na Ciebie

Gość gość
Raz nie gadaliśmy z tydzień ostatnio nie gadaliśmy 3 dni i nic nie napisała czasem czekam po 2 , 3 dni bez rozmowy bo tyle dam rade i cisza z jej strony wtedy napisze do niej i ona mi odpisze i niby jest ok ale czuje że nie jest na poczatku znajomości gadaliśmy codziennie nawet po 6 godzin odpisywała mi bez przerwy na wiadomości nawet jak coś robiła i tak dalej a teraz pogadamy z godzine i albo po tym czasie nie odpisze mi na wiadomość i jest cisza albo napisze że musi kończyć nie wiem co zrobic skoro mnie lubi i możemy pisać czemu tak to wyglada bardzo ją lubię i naprawde jestem szczęsliwy jak z nią rozmawiam nie wiem co mam zrobić

Gość gość
Sluchaj jak nie macie temat do rozmow i klei soe to warto sie zastanowic czy taka znajomosc cos da?

Gość gość
a napisz jednego przykladowego esa do niej .. z wszystkimi emotkami o ile ich uzywasz itd...? ja np nie lubie pisac z facetem jesli robi bledy ortograficzne, odpisuje pólsłówkami, nie łapie sugesti aluzji, nie wchodzi w gierki slowne itd...

Gość gość
Ciężko to napisać jak bardzo mi sie podoba ta dziewczyna mimo że jest bardzo ładna to jest bardzo sympatyczna i nie jest jak inne dziewczyny które by mi odrazu kazały spadać nie moge przestać o niej myśleć kiedy ją widze w pracy to mnie aż ściska za serce nie wiem co mam zrobić wiele razy pytałem czy dać jej spokój i prosiłem o szczerą odpowiedz odpisywała zawsze że możemy pisać i sie kolegować co mam robić non stop o niej myśle dzień w dzień

Gość gość
A nie mozesz jej gdzieś zaprosić? :O na kawę czy drinka. Takie pisanie smsów bez celu jest dobre dla gimnazjalistów a nie dla ponad 20 letnich ludzi. Nie dziwię się, że ta dziewczyna ma cię gdzieś. Kto by chcial pisać bezsensowne smsy z facetem, który nawet nie potrafi zaprosić dziewczyny na jakieś wspólne wyjście :O

Gość gość
Dokładnie, zaproś ją gdzieś..

Gość gość
Właśnie przeglądałem wiadomości i wcześniej było normalnie mówiła co robiła dodawała coś od siebie do rozmowy pytała o coś co chwile wysyłała buzki śmiała nie tak jak teraz ani usmiechu tylko odpowiada mi i tyle gadaliśmy codziennie a teraz wszystko sie wali niby jest ok a czuje że nie zależy jej pewnie na znajomości ale nie chce mi tego może powiedzieć

po co masz z nią pisać smsy? Myślisz że ona nie ma co robić? Ja np. nie lubie zbytnio jak ktoś do mnie pisze a jeśli już dzwoni to powinna być pilna sprawa lub czuje się ta osoba źle ale też nie za często żeby nie było że ta osoba nie ma co ze sobą zrobić (to nie najlepiej chyba o niej świadczy?)

Gość gość
nie dziwię się jej wcale. Co to w ogóle za znajomość "smsowa" ? :O też by mnie nudził facet, który potrafi tylko pisać smsy. Dokąd niby ta znajomość zmierza? Jakbym chciała sobie popisać smsy to mogę napisać do koleżanki. Czemu jej nie zaprosisz gdzieś żeby pogadać na zywo? Dziwny ogólnie jesteś.

Gość gość
Wiele razy prosiłem o spotkanie żeby gdzies sie przejść zjeść pogadać i tak dalej nie jest z mojej miejscowości i słysze tylko że nie ma czasu zostań musi wracać do domu w pracy też nie chce pogadac mówi że ma dużo pracy

Gość gość
czyli ma cie w d***e ;) przykro mi. Lepiej daj sobie spokój i nie upokarzaj się bardziej, odpuść sobie i poszukaj innej dziewczyny. Jako kobieta mogę powiedzieć, że tamta dziewczyna ma cię daleko w doopie. Uwierz mi, że każda dziewczyna znajdzie czas nawet w baaardzo napiętym kalendarzu dla faceta, który jej sie podoba. brak czasu, dużo pracy, itd to typowe wymówki, kiedy nam na kimś nie zalezy

Gość gość
Facet nie bądź ciapa, tylko zaproś ją gdzies. Kobiety lubią mężczyzn z inicjatywą, sama ci przecież tego nie zaproponuje. A tak przy okazji, umiesz ty używac interpunkcji, wiesz co to jest przecinek, kropka? Bo strasznie się ciebie czyta, jak tak samo piszesz do tej dziewczyny, to nic dziwnego, że ma cię dość

Gość gość
Daj sobie spokój. Ewidentnie widać, że nie jest zainteresowana.

Gość gość
Wiele razy prosiłem o spotkanie chciałem ja gdzies zaprosić pojśc cos zjeść i tak dalej ona nie jest z mojej miejscowości odp wtedy że nie ma czasu zostać bo jest zmęczona po pracy musi wracać do domu w pracy tez nie chce pogadać ze mna

Gość gość
autorze, ona nie jest Toba zainteresowana :( przykro mi

Gość gość
To co ja mam teraz zrobić nie moge przestać o niej myśleć mam przestać się odzywać ? I tylko mówić jej cześć jak ją spotkam i nic wiecej

Gość gość
Czyli mówiąc mi że mnie lubi możemy pisać tak naprawde nie chce tego nie zależy jej na znajomości ze mna ?

Gość gość
Czy może mi odpisać jakaś dziewczyna i powiedzieć co mam zrobic ?

Gość gość
po prostu chce byc mila. daj sobie spokoj. bedziecie tak pisac w nieskonczonosc niewiadomo o czym i po co ? nie chce sie spotykac. to wystarczy.

Gość gość
Czyli zero kontaktu odczepić się i jej nie meczyć ?

Gość gość
to samo nie odpisywanie może znaczyć że może jest trochę nieśmiała w kontaktach.. ale to że nie chce się spotkać to już może faktycznie znaczyć że chce być po prostu miła i nic więcej.. może najlepiej jak jej powiesz ze ci sie podoba i nie wiesz jak to z jej strony wygląda, czy masz sobie dać spokój czy potrzebuje czasu

Gość gość
Nie pisz do niej. Pewnie śmieje się z Ciebie, że ma nachalnego adoratora. Po co Ci to...