Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem fajna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość
akurat możecie wiedzieć co ona ma głowie,powiedz jej ze chcesz się spotkać ,niech to będzie ostatnia propozycja,niech sama wybierze termin i ze czekasz na smsa kiedy by mogła i zamilcz jak grób ,jak nigdy się nie odezwie zapomnij o niej

Gość gość
Jak zwykle napisze mi że po prostu nie ma kiedy sie spotkać nie odpisała mi wczoraj na wiadomość dziś też milczy nie chce ciągle to ja zagadywać nie wiem co mam zrobić chyba jej nie zależy na znajomości

Gość gość
Powie mi jakaś dziewczyna co ona myśli i jak mam sie zachować ?

Gość gość
wg mnie nie podobasz jej się i ona nie chce cię urazić, to ja pisałam wcześniej, że może jest nieśmiała ale takie nie odpisywanie.. wiadomo można nie widzieć od razu że ktoś napisał ale skoro od wczoraj ci nie odpisała to znaczy że nie chce odpisać.. jak dla mnie to raczej powinieneś dać sobie spokój, ewentualnie jak ci bardzo zależy to możesz powiedzieć wprost że ci się podoba i czy jest szansa na coś więcej czy tylko na koleżenstwo

Gość gość
powiem ci jak tą sytuacje z perspektywy odebralabym pewnie ja ub któraś z moich kolezanek. najgorszy błąd , po którym bylbys juz spalony to dopytywanie się, czy na pewno chce z Toba pisac, a jak juz ci raz odpowiedziala, to pytania znowu i prosba o szczera odpowiedz. kobiety nie chcą mezczyzn, ktorzy nie lubia siebie (a taka sytuacja to pokazywanie braku wiary w siebie i co za tym idzie 'nielubienie siebie'). kobiety chcą silnych facetów, sam jej w pewnym sensie wmawiasz, ze nie chce z toba pisac. a jesli chcesz zeby ona zainteresowala sie toba i twoja osobowoscia, to nie pokazuj jej ze uwazasz sie za nudnego, serio.

Gość gość
Hej dziekuje że odpowiedziałaś ona wie, że mi sie podoba ale widocznie nie jestem dla niej interesujący żeby mi poświecać czas dam jej spokój ale nie moge przestać o niej myśleć jestem taki żałosny

Gość gość
Pewnie masz małego stąd kompleksy

Gość gość
Pewnie coś w tym jest