Gość Martin 35 Napisano Luty 20, 2016 Witam porusze gpewien temat o zbiurkach charytatywnych narpiew opiszę moją historie z życia cztery lata temu pracowałem w takim oszustwie miałem żone rodzine i pszez szmate agnieszkę cieślik mie żona zostawiła taki tam był zwyczaj że wolontariusze podawali sobie numery telefonu wrazie skątaktowania się gdzie jesteś , na kturą do pracy , w jakim miejscu jest zbiurka a ta szmata wykożystała to jak odmuwiłem jej tak zwanej sex propozycj powiedziała numerek w kszakach za 100 zł lub zrobie ci loda za 20 zł ja powiedziałem że mam kochającą żone i dzieci i jej nie zdradze a ona z zemsty jak na drugi dzień wysłała mi nagie zdjęcia na telefon i pisała fajnie było w łużku , z tobą było bosko itd a żona była w 15 tygodniu ciąży a ta szmata agnieszka cieślik rozbiła mi rodzine kturą kochałem nad życie a ona tej psychicznej ladacznicy i alkocholiczce wieżyła ja żonie rozwodu nie chciałem dać i sąd zdecydował że ożeka rozwud na żwirki i wigury w częstochowie teraz mam depresje i pruby samobujcze a skutkiem tym pobyty w psychiatryku . Słowa do mojej żony aniu kocham cię nad życie i dzieci nigdy cię nie zdradziłem nawet nie pocałowałem się z żadną dziewczyną w policzek płace alimęty reguralnie i pamiętajcie że was kocham i wydam mafie żerującą na chorych dzieciach nazywa się stowarzyszenie dobro powraca a jest z częstochowy a bez was życie nie ma sęsu to nawed mogą mie zabić i to jest dowud że was kocham i byłem wobec was zawsze szczery . A teraz napisze jak się to wszysko odbywa psełdo wolątariusze mają zbiurki np w parkach , parkingach czy stacj pks między 5:00 a 7:00 to zależy jadą np do krakowa czy łodzi jeżdżą po całej polsce rozwożą po marketach typu lidl biedronka tesco itd wolontariusz prosi kierownika o zgode on daje to stoj a kierowca innych rozwozi a jak nie to jadą dalej dam pszykład wolątariusz podchodzi do państwa kowalskich muwi regułke i pani kowalska wyciąga 100 zł a dziecko ma z tego 1 zł jak dochodzi 18 : 00 to kierowca zbiera wolątariuszy i jedzie do częstochowy rozliczają się w lasach , stacjach bęzynowych , parkingach . Kto tam pracuje wolątariusze to pijaki ku*** bandyci oraz psychicznie choży a kierowcy to pijaki , kierowcy wyzuceni dyscyplinarnie i bez prawa jazdy nie dawajcie na stóważyszenia ani grosza ostźegam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach