Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka ma problem że wracam do domu kiedy chce

Polecane posty

Gość gość

mam 23 lata i za kazdym razem kiedy gdzieś wyjdę ona pyta się mnie kiedy wrócę, robi to notorycznie. Na dodatek jak wyjdę na wieczór to jest problem ze nie wracam o umówionej godzinie. Jak mam jej powiedzieć że wychodze z dziewczyną i nie wiem kiedy wrócę. Może randka będzie słaba i za 2h a może zostanę u niej na noc. Potem ona marudzi i mówi że jej nie szanuję. Jak jej wytłumaczyć że nie jestem dzieckiem?!

Gość gość
to się wyprowadz a wtedy nie będziesz musiał się tłumaczyć, a dokąd mieszkasz z rodzicami to kultura i bezpieczeństwo wymaga informowania matki, to taki problem?

Gość gość
tak, to jest problem bo przez studia na lekarskim nie mam szansy się wyprowadzić bo nie mam jak pracować. A problem polega na tym że ja wychodzę a ona zaczyna dzwonić o 11 gdzie ja jestem i kiedy wróce. Jest zazdrosna o dziewczyny a jak dowie sie że z jakąś się spotkałem to jest koniec. Jest obrażona bo "wtedy o niej zapomnę" że wyjdę z domu i ona straci syna. Nie moge zostać na noc bo potem jest afera. Chodzi po domu naburmuszona, nie chce ze mna rozmawiać, mówi że przestanie robić obiady itd.