Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki wcale nie są ładne

Polecane posty

Gość gość

Wmawiacie to innym tak jak inni wmawiają bzdury nt Polski żebyście lubili swój kraj,ludzie pełni kompleksów (nie bez powodu). Polki, Słowianie w ogóle to bardzo przeciętni, wręcz brzydcy ludzie. Kobiety jeszcze ujda z tapetą i pełną stylizacja ale tez nie wszystkie. To o was mówią obcokrajowcy niezwiazani z mediami. Ładnie zdarzają się rzadko a i najczęściej mają mieszane korzenie.

Gość gość
pewnie, że są znacznie ładne nacje ładna Polka, to mit, uroda kobiet w PL zanika, co nie znaczy, że nie można spotkać ładnej

Gość gość
Prawda!!! Nigdy niezdobyly miss świata!!!

Gość gość
Polki nigdy nie miały urody od tego zacznijmy... A jeżeli ktoras jsst ładna to ma mieszane korzenie

Gość gość
Jakim trzeba być osłem, żeby zakłądac tematy majace obrażać własne rodaczki. Wytłumaczę ci cos bo niekumaty jesteś. Ludzi pociąga coś innego niż to co ma w domu, egzotyczność, czyli np Włochów pociągaja blondynki, czarnych białe kobiety a Europejczyków np Japonki. Mężczyźni z innych krajów uważaja Polki za piękne, mówią ,ze jak tu przyjeżdżają to widzą prawie same modelki. A ty jesteś zgredem chcącym obrażać ludzi.

Gość gość
Najlepsze jest to, ze kiedy obcokrajowcy otworzą sie przed toba to mowia zupelnie co innego niż do mediów czy innych Polaków.. każdy ma swoją opinię, między sobą o tym wiedzą a jednocześnie też nie dzielą się nią z byle kim .

Gość gość
O tym wlasnie mowie - post wyżej. Oni uważają że Polki sa latwe a nie piękne Wiadomo że zawsze pociąga odmienny typ urody ale jak ktoś ma koslawe rysy twarzy to nic nie pomoże, ten mit o modelach jest słynny i między nimi wyśmiewany, oni mówią że Polki sa łatwe i zakompleksione i jeszcze kury domowe i lecą na cudzoziemców skąd kity o urodzie itp

Gość gość
Sa ladne tylko nie pracuja w mediach i ich nie widac. Ale starczy zobaczyc uczelnie panie na poczcie nauczycielki sekretarki i lokalne artystki itp

Gość gość
Tylko, ze to własnie ty jesteś tym byle kim, dowód jest w temacie :D

Gość gość
Ale skąd wy to możecie wiedzieć jak jedynym oknem na świat sa dla was media i wakacje nad polskim morzem

Gość gość
Mi się nie podobają, innym tez nie ale to jeżeli chodzi o urodę. Może te lokalne artystki są ładniejsze od przeciętnej kobiety polki ale nigdy nie dorownaja prawdziwie pieknym kobietom (tez bialym)

Gość gość
hahahhaha dostałeś porządnego kopa w dupę widzę. żal mi ciebie, że wylewasz swój ból dupy na babskim forum. facet bez jaj...

Gość gość
Jakie ego masz lala . Od razu musiałem dostać kopa żeby się "wyzywac" . moze ty tak postepujesz ale to nie moj poziom:)Pisze to co widzę i wiem

Gość taki_zwykły_gość
to jedź na zachód popolować z "ciapkami" na urodziwe niemki XD

Gość gość
Niemki sa podobne do Polek :)

Gość gość
Spakuj walizki i jedz do kraju, gdzie zakochasz sie i nie bedziesz musiał narzekać na wstretne kobiety z Polski:-)) Tyle w temacie, o jednego mniej.

Gość gość
Mało jest naprawdę rasowych polek. W Szwecji piękna kobieta to częste zjawisko. Ale one są rasowymi szwedkami a nie kundelkami tak jak w Pl. Rasa skandynawska jest piękna.

Gość gość
Blond włosy to dodatek a nie główny wyznacznik piekna

Gość gość
Coraz trudniej o czystą Skandynawkę.Tam powoli robi się kalifat szwedzki.W Norwegii nie lepiej a obecnie zaczyna się to zjawisko w Finlandii.Mieszkałem kilka lat łącznie za granicą, w kilku krajach, nie ukrywam że na saksach i uważam, że w Polsce mamy naprawdę bardzo dużo bardzo ładnych i wręcz pięknych kobiet. Może tylko trochę zbyt konserwatywnie ubierających się. Za to na pewno dużo fajnych, szczupłych , o sportowych sylwetkach a na Zachodzie fajne dziewczyny to najczęściej mieszanka genetyczna.Dużo młodych kobiet przy kości. Nie patrzcie na kartki czasopism a pożyjcie tam trochę między nimi, to przekonacie się.

Gość gość
polki sa brzydkie ,daja d****py kazdemu arabowi/murzynowi.polki sa zarazone chorobami wenerycznymi .to takie ciche p**r*s.,tytutki

Gość gość
POLKI dla np Arabow sa egzotyczne ,tak samo jak ARABOWIE dla polek i to pociaga, a nie baba podobna do jego siostry!!! WLOSZKI,Hiszpani,Portugalki bardzo szybko starzeja sie ,staro wygladaja,starzej niz zadbana slowianka, A JAK TO w ogole POLSKA URODA,slowianska ?

Gość gość
W kazdym kraju ,zakatku swiata sa piekne,ladne przecietne, brzydkie kobiety/brzydcy faceci ...

Gość gość
Typowe, ładne są dla przyjemności, dla własnej wygody brzydkie do związku. Polacy sa zaklamanymi c*****i i dobrze ze tylko desperatki sie za nich biora. Za kilkaset lat w ogóle was nie będzie.

Gość gość
Piekne podejscie do kobiet nie ma co W takim razie co a raczej kogoś sobie wyobrażasz podczas sexu?

Gość gość
Żałosny jesteś. Jedziesz po swoich. W każdym kraju znajdziesz piękne, ładne, przeciętne i brzydkie. Ja widzę u nas sporo zgrabnych i ładnych dziewczyn. Jak jestem za granicą często obcy ludzie zatrzymują mnie, żeby zapytać skąd jestem właśnie dlatego, że podoba im się moja uroda. Mamy parę naszych dziewczyn w Victoria Secret :) To co mówisz jest wyssane z palca. Lepiej napisz co Ci zrobiłyśmy;)

Gość gość
Może nie są tak ładne jak się mówi ale potrafią się ubrać umalować i dobrze to wygląda. Ja bym się czymś innym przejmował są strasznymi materialistkami ,egoistkami i potrafią tak dowalić człowiekowi ,że odechciewa się żyć.

Gość gość
Przekręciłeś kota ogonem koleś;) Polki są troskliwe, rodzinne i potrafią gotować. Nie będą robiły wszystkiego za faceta bo nie są idiotkami. Najgorszy typ człowieka to chłop rozwalony przed tv, który uważa, że wrócił z pracy i już nic nie musi robić. Nie przeszkadza mu to, że żona też pracuje, albo jest zmęczona całodobową opieką nad dziećmi. Taki typ uważa, że miejsce kobiety jest przy garach i dzieciach. Na materialistki narzekają zazwyczaj kolesie, którzy mają marne zarobki ;) Na k***y faceci, którzy są olewani przez większość dziewczyn. Jeśli nie możesz znaleźć sobie normalnej dziewczyny to znaczy, że to z Tobą jest coś nie tak. Najwidoczniej jesteś najgorszym typem człowieka;)

Gość gość
dobrze, ze sa materialistkami i potrafia zadbac o swoj interes a co myslicie, ze bedziecie bzykać mlode niunie, a jak sie znudza to kolejne za free?

Gość gość
Temat założył zdesperowany i rozżalony pryszczaty gnojek, który myśląc, że jest wielkim macho, bo jego stary zatrudnia 5 osób w firemce i kupił mu spodnie Bossa a on wystartował z tym do ładnej, skromnej dziewczyny ze zwykłej rodziny i ta go olała, umiejętnie pokazując mu swoją intelektualną wyższość i przepaść IQ między nimi. A teraz głupek jęczy i żali się, zabija wszystkich w strzelankach, myśli o chytrych intrygach, wali konika i liczy kieszonkowe, czy na tirówkę mu starczy.

Gość gość
Mieszkam w Warszawie i tu jest od groma pięknych kobiet.