Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjny wygląd niewiele pomaga

Polecane posty

Gość gość

jeśli człowiek ma niską samoocenę. Taka prawda.

Gość gość
Wiem to po sobie. Uchodzę za osobę ładną i nie narzekam na brak powodzenia u płci przeciwnej. Niestety ani trochę nie wpływa to na podwyższenie u mnie poczucia własnej wartości. Jestem nieśmiała, wstydliwa i krytycznie nastawiona do siebie samej. Uważam siebie za osobę niezbyt inteligentną i pozbawioną talentu, która nie zasługuje na to, by ktokolwiek ją pokochał.

Gość gość
Dokładnie !!! Moja samoocena zmalała po tym jak zostawił mnie chłopak, teraz też uwazam, że nie zasługuje na żadnego.

Gość gość
Ja akurat nigdy nie miałam chłopaka. Żadnemu z tych facetów nie pozwoliłam się bliżej poznać. Wszystko w obawie przed odrzuceniem.

Gość gość
musisz spróbowac!! Choć odrzucenie bardzo boli, o czym sama się przekonałam, ale nigdy nie sądziłam, że on mnie zostawi dlatego dałam nam szansę. Teraz nadal cierpię, bo nie mogę o nim zapomnieć, choc minęlo już dość sporo czasu. No ale nie wszystko w życiu jest kolorowe.

Gość gość
Wydaje mi się, że nie sprostam czyimś wymaganiom. Ok, może są faceci, którym wystarczy tylko to, że kobieta jest ładna i seksowna, ale nie chcę kogoś takiego. Chciałabym pociągać faceta też intelektualnie, intrygować osobowością.

Gość gość
znajdziesz jeszcze takiego. Przyjdzie w odpowiednim momencie ;) Daj sobie czas ;)

Gość gość
No nie wiem... Mam 26 lat i nadal stronię od płci przeciwnej. Wstydzę się siebie. Szczególnie tego, że mam braki w wiedzy (staram się je nadrabiać, ale niestety mam słabą pamięć i wielu rzeczy zapominam). Ile bym dała, żeby być oczytana, ciekawa i mieć osiągnięcia w dziedzinach, którymi się zajmuję.

Gość gość
Ostatnio trafiłem na fajny portal, gdzie można zamieszczać rysunki albo filmiki ze swoim talentem utalentowani.pl, to na pewno pomoże Ci w podbudowaniu swojego morale :).

Gość gośćjmdapjm
a ja jestem brzydka gruba a mam wysokie poczucie własnej wartosci i co?zero chłopa przy mnie:/

Gość sdjfhaek
Z całą pewnością talent i atrakcyjny wygląd są bardzo ważne, jednak wszystkim również będzie trzeba się pochwalić :) polecam portal www.utalentowani.pl :)