Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina0123

PIEPRZYK!

Polecane posty

witajcie mam 16 lat i moja mama kiedyś powiedziała, ze mascia brodacid można usunąc pieprzyk. a mam na swoim policzku jeden ktorego nie lubie wiec posmarowalam pare razy ta mascia i wokol tego pieprzyka zrobilo sie zaczerwienienie i tak jakby schodzi mi skóra! prosze powiedzcie mi co mam robić bo juz sama nie wiem boje się ze zaczerwinenienie nie zejdzie a mamie nic nie mowilam bo sie boje

Gość gość
Nie wolno drażnić pieprzyków

Po pierwsze to idź do dermatologa a o drugie możesz go usunąć u chirurga sama bym tego nie robiła tym bardziej że jest na twarzy.

Gość gość
Zapisz się do Policealnej Szkoły Delta Edukacja na ulicy Szewskiej 17/1 w Krakowie! Posiadamy DARMOWE kierunki takie jak: - Technik Weterynarii - Technik Usług Kosmetycznych - Technik Rachunkowości -Technik Administracji - Technik Informatyk - Florysta -Opiekun Medyczny - Technik BHP i wiele innych Można zapisać się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły. W szkole Delta Edukacja nie płacisz: - wpisowego - czesnego - za sesje egzaminacyjną -egzaminy zawodowe -legitymację, indeks -rezygnację -frekwencję oraz nie podpisujesz żadnej umowy! Nauka jest w 100 % darmowa! W szkole Delta Edukacja do zapisu potrzebujemy świadectwa ukończenia szkoły średniej oraz podania i dwóch zdjęć!

Ja wczoraj zauważyłam dziwną zmianę pieprzyka - trzy już musiałam usunąć, zmiany na szczęście nie były złośliwe... minęły 2 lata i sprawa się powtarza, taka wiosenna przypadłość ;) Słuchajcie - mam pytanko - czy potrzebuję skierowania do dermatologa? Zmieniłam pracę i nie mam już prywatnej służby zdrowia, a gdzieś przeczytałam, że od stycznia 2015 potrzebne mi skierowanie - czy ktoś może coś wie na ten temat?

Gość gość
Do dermatologa potrzeba skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Chyba że pojdziesz na ostry dyżur bo sprawą będzie pilną. Ją też sobie wyrywalam pieprzyki ale smarowalam znieczuleniem w kremie. Kolezanka poleciła mi że strony www.naporost.pl a potem po prostu je sobie wyrywalam.

wyrywać pieprzyki o matko naprawdę tak się robi? :)