Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka jest straszną hipokrytką

Polecane posty

Gość gość

Wszystkich wokol "dyskretnie" poucza, rzuca na lewo i prawo madrymi radami i nie byloby w tym nic zlego gdyby sama tak myslala... ale problem polega na tym, ze ona sie sama do nich nie stosuje! Mowi o czyms a potem robi wrecz odwrotnie. Przykladowo zawsze powtarzala ze wyglad zewnetrzny innyvh oaob nie gra u niej pierwszej roli. Osttnio natomiast pozwolila sobie skomentowac faceta ktory zaczal sie wokol mnie krecic, wyzywajac ze jest brzydki i nie wart zachodu!!! Ja juz nie wiem co mam o niej myslec. To w gruncie rzeczy dobra osoba ale strasznie zaczela dzialac mi na nerwy przez swoje zachowanie

Gość gość
mnostwo takich jest. trzeba im po prostu wytykac te hipokryzje.

Gość gość
wiem i mowilam jej o tym niejednokrotnie. czasem nawet kiedy bylam juz wkurzona zdarzylo mi sie jej to wypomniec w niezbyt uprzejmy sposob. ale ona nadal taka jest i sadze ze sie nie zmieni

Gość gość
moze ktos jeszcze wypowie sie co sadzi na ten temat? nie wiem jak mam postapic, a nie chcialabym jej stracic przez taka glupote.

Gość gość
Sami posądzają kogoś o to z czym sami mają problem. Nienawidzę tych co gadają ile przeszli, pouczają a sami w czarnej d***e.