Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowopoznany facet czy nie zachował się chamsko?

Polecane posty

Gość gość

Czy ja przesadzam? Poznaliśmy się kilka tyg temu, już zachowujemy się jak para tzn chodzimy za rękę, całujemy się, on do mnie mówi "kochanie" itd czyli nie jest już to z pewnością koleżenskie spotykanie się A on wczoraj mi wspomniał o swojej byłej, która była dla niego niedobra bo go zdradzała, a jemu "cholernie na niej zależało" i chciał nawet się z nią ożenic, ale ona była niezdecydowana wiec się rozstali... Trochę mnie ta opowieść zabolała, powinien był opowiadać mi takie rzeczy o bylej?

Gość gość
up

Moim zdaniem nie zachował się chamsko, bo chyba nie zdradzał żadnych intymnych szczegółów. A dlaczego właściwie Cię to zabolało?

Gość gość
Na pewno marzy o tym, żeby do niej wrócić i zrobi to przy najbliższej okazji.

Gość gość
Myślę, ze nic złego nie zrobil a nawet powiedzial ci cos ważnego w jego życiu. Pamiętaj, że przeszłość to zamknięty rozdział i ważne jest to jak cie traktuje teraz.

Gość gość
Był szczery, zawiódł się na niej i Ci o tym mówi jak przyjacielowi. Może z podtekstem ze teraz chce żeby mu się ułożyło i że nie chce żeby znów cierpiał.

Gość gość
Nie wiem dlaczego mnie to zabolało, ale poczułam się o nią zazdrosna, ze była dla niego taka ważna i być moze nawet by do niej wrocił skoro tyle dla niego znaczyła ( nie powiedział tego, ale być może tak jest)... Mnie zaczęło na nim zależeć, a on tu o swojej byłej opowiada jak bardzo była ważna dla niego, może to przeszłość, ale jakoś mnie to dotknęło troche

Gość gość
Trudno nam z zewnątrz oceniać kontekst. Nie wiemy, co miał na myśli. Ale generalnie, jeśli traktuje Cię poważnie, to naturalne jest mówienie o tym, co ważne w jego przeszłości. To historia jego życia-coś, co go współtworzy.

Dobrze, niech opowiada. Takie rzeczy sporo o ludziach mówią... To chyba normalne, że w pewnymi wieku ma się już tego rodzaju doświadczenia. Ważne, czy wyciągnął z nich wnioski.

Gość gość
Tzn nic mu nie powiedziałam na ten temat, tylko przytaknęłam i zmieniliśmy temat, nie robiłam mu o to wyrzutów, ze mi tak powiedział, ale niemiło mi się zrobiło jakos, że tu romantycznie spędzamy wieczór, a on o niej wspomina :O Po tym co powiedział zastanowiłam sie czy jej moge dorownac kiedys w sensie czy bedzie we mnie taki zakochany

Gość gość
Tęskni za byłą, to widać.

Gość gość
Ale może macie rację to, ze w ogole sie przede mną otworzył to może i plus, moze i przesadzam...

Gość gość
Przesadzasz dziewczyno! Facet ci się zwierzyl bo ci ufa a to normalne ze poczulas zazdrość. Powiedz mu żeby już więcej nie wspomnal o byłej bo teraz jest x toba i zaczynacie nowy temat powodzenia

to nie było chamskie :O facet się otworzył i tyle... jedni normalnie gadają o exach, a inni uważają to za nietakt

Gość gość
up