Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam sen że zaczepiali mnie muzyłmanie

Polecane posty

Gość gość

I powiem szczerze, że we śnie się cholernie bałam tego. Było ich z 5ciu a to ciągneli za kurtkę a to coś krzyczeli do mnie. Boję się ich, jestem blondynką i zawsze miałam u takich powodzenie (chociaż wiem że to nie jest warunek jakich dziewczyn się czepią), boję się ich autentycznie już nawet moja podświadomość obawia się tego co będzie skoro mi się to śni. Nie chce ich tutaj nie chce żyć w ciągłym strachu. :(

Gość gość
piekne wielkie brązowe pałki zamiast polskich małych glizd ! ciesz sie :)

Gość gość
Przestań ochyda. Nie żartuj moj post to nie prowokacja ja się ich cholernie boję są nieobliczalni i w imię allaha i swoich przyjemnoscu są w stanie zrobic wszystko a co najgorsze są bezkarni.

Gość gość
Jeżeli mieszkasz w Belgii, Niemczech, Anglii, Francji to masz się czego obawiać, a jeżeli w Polsce to jeszcze nie, jeszcze...

Gość gość
tak na marginesie codziennie jestem blisko meczetu i widzę to czego inni nie chcą dostrzec, a mianowicie ogrom Arabów, którzy są w Polsce, zresztą ogrom imigrantów, których policja nie tyka, choć wiadać, że mają fałszywe karty pobytu lub nic nie mają. Co do Arabów to terroryści hojnie ich sponsorują w Warszawie nic sobie nie robią, tylko czekają na znak...

Gość gość
Muzułmanie w Warszawie chodzą najczęściej po kilku, także ostrzegam, bo Warszawa przestaje być bezpieczna, a czasami osoby upośledzone, które nie rozróżniają ras i narodowości, nie dostrzegą, że mają do czynienia z muzułmaninem. Mogą mieć miłą powierzchowność i być całkiem biali, do czasu, do czasu...

Gość gość
Rząd PiSu zajmuje się p*****lami, zamiast zamknąć granicę i wyłapać islamistów, nawet tych co są tu pod pozorem bycia studentami i biznesmenami, oni naprawdę mają sporo szmalu na swój dżihad, a niestety policja i straż graniczna i miejska to przekupne matoły...