Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polecam sukieneczka cudna

Polecane posty

Gość gość1098
Autorko, a jaki ma skład?

Gość Mama małej Kasi
Nie gustuje w ciemnych kolorach dla małej dziewczynki.Osobiście mi się nie podoba.

Gość gość
Skład bawełna 100 %

Gość gość
Ladna

Gość gość
Ciemna ale to taki kolor jeansu, miękka wygodna fajnie na białym body wygląda i kolorowa opaska no pomarańczowa moja mała tak miała nowa taka jakieś 60 -70 zł kosztuje a ta była założona kilka razy wiec warto

Gość gość
Dlaczego nie dałaś żadnego opisu i nie podałaś wymiarów? rozmiar rozmiarowi nierówny. Poza tym koszt wysyłki zawyżony ...W tym tygodniu wysyłałam listem poleconym ekonomicznym spodnie i bluzę i płaciłam 7,50

Gość gość
Opisu nie podaje bo to 68 i sukienka wiec dla mnie jasne ....jak ktoś kupuje ciuchy kapahhl czy hm to wie na jaki to wiek... to nie kombinezon koszt zawsze podaje 9,5 bo tyle kosztuje polecony ekonomiczny. Sukienkę wystawiam za 25 to naprawdę nie duzo

Gość gość
Wiesz poczta polska ma jednakowe stawki opłat, więc nie sadzę, ze u ciebie biorą więcej o 2 zł niż u mnie:O a opis by sie przydał bo jak widać, dziewczyny wyżej pytają m.in. o to, jaki materiał...

Gość gość
Mi sie nie podoba. Wole jasne kolorki

Gość gość
list polecony priorytetowy kosztuje 8,30 z ty za ekonomiczny chcesz 9,50...jeszcze na przesyłce chcesz zarobić :O

Gość gość
brzydka i zawyzyłas koszt dostawy

Gość gość
okropna a nie cudna

Gość gość
W lumpeksie na wagę kupiłaś??? Czy z kontenera PCK dostałaś tfuj paskudna.

Gość gość
sukieneczka zwyczajna, nic szczególnego, jak na używany ciuch to drogo i przesyłka zawyżona ;-(

Gość gość
co do kosztów...owszem, list polecony ekonomiczny do 350g kosztuje 7,50zł, a opakowanie czyli koperta bąbelkowa to za darmo? nie dają kopert za darmo na poczcie

Gość gość
i potem taka niedoinformowana kupująca zaniża ocenę na allegro.opłata pocztowa + opakowanie czyli koperta, tak trzeba liczyć koszty przesyłki

Gość gość
nie musi być bąbelkowa, może być zwykla

Gość gość
Wyślę w zwykłej (też nie jest darmowa), poczta ją uszkodzi, a potem pretensje kupujących, że źle zabezpieczona przesyłka. Oj wiele już przeżyłam na allegro, trudno każdemu dogodzić

Gość gość
to się wkłada w reklamówkę, poza tym taka sukieneczka pójdzie spokojnie przesyłką za 5,5

Gość gość
Nie piszę konkretnie o tej sukieneczce. No nie ma przesyłki poleconej za 5,50, chyba że przejdzie gabaryt A, w co wątpię Na mojej poczcie zwracają uwagę, jeśli w zwyklej kopercie jest dość grubo, proszą o przepakowanie w babelkową.

Gość gość
taka szmatka gruba nie jest, sorry ale za taką sukienkę nie zapłaciłabym za przesyłkę prawie 10 zł, no ale może jakiś jeleń ci się trafi

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie tymi idiotkami, ktore tylko kazdemu chca dogrysc. Nie interesuje kogos kiecka to po cholere sie odzywa?

Gość gość
o kosztach przesyłki pisze nie-autorka:) ogólnie rzecz biorąc koszty opłat pocztowych są bardzo drogie i bywa, że oplata pocztowa przekracza wartość kupowanego towaru

Gość gość
Ja z kopertą bąbelkową płaciłam 7, 50. Powtarzam, spodnie dżinsowe plus bluza, więc autorko nie bądź idiotką i przyznaj sie, ze zawyżasz koszty wysyłki

Gość gość
Zawsze na kopercie mozna sprawdzić wysokość opłaty pocztowej

Gość gość
Nie lubię ogłoszeń bez opisu. Od razu takie pomijam bo nie chce mi się bawić w pytania do sprzedającego.

Gość gość
Zdjęcie z daleka ok, ale to ujęcie z bliska pokazuje jaka już jest powycierana. Sorry ale nie taka cudna jak piszesz:O

Gość gość
Ale się przypieprzyłaś do tej sukienki. Normalna sukienka, a jak Ci nie pasuje, nie kupuj

Gość gość
Przecież to kiecka z lumpeksu. Zobaczcie aukcję autorki gdzie sprzedaje pakę ciuchów dla chłopca 62-68. Znaczy, że ma syna a tę kieckę wypatrzyła gdzieś w lumpie za grosze i wystawiła na sprzedaż. Szuka frajerów, wariatka.