Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

Gość AGENT BOLEK
MOJE PAPIERY ZOSTAŁY UJAWNIONE CO TERAZ???

Gość gość
- Widać, że PiS wzięło sobie bardzo głęboko do serca słowa, że "wszystko dobre, co się dobrze kończy", bo zamiast 20 milionów w poprawce sejmowej, mamy 26 milionów w ugodzie sądowej dla szkoły o. dyrektora Tadeusza Rydzyka, która została zawarta dzisiaj przed sądem - mówił na poniedziałkowej konferencji prasowej b. rzecznik rządu Cezary Tomczyk (PO). X Bez komentarza...

Obłędną "polityką historyczną" jest zohydzanie drogi, która doprowadziła nas do przełomu w 1989 r., i podważanie osiągnięć Polski z pierwszego ćwierćwiecza naszej wolności - pisze Aleksander Hall*, historyk, publicysta, polityk, w czasach PRL działacz opozycyjnego Ruchu Młodej Polski.

Gość AGENT BOLEK
WSZYSTKO MAGLUJĄ TO NIE MOJE PAPIERY

Wielkie bankructwo Kompanii Węglowej? Los spółki zawisł na włoskuxPensje dla górników są zabezpieczone jedynie do kwietnia. Potem KW traci płynność finansową i powinna upaść. Pomysłów na ratunek nie ma.xxCo było do przewidzenia...

Gość gość
Dla mnie to niepojęte... jak można udostępnić/rozpowszechnić dokumenty, co do których nie stwierdzono czy są prawdziwe. To jest szok.

Gość TW Bolek
ACHTUNG! :classic_cool: Moje oświadczenie w sprawie udostępnionych dokumentów :classic_cool: "Tak przegrałem , ale tylko w tym miejscu gdzie prawie wszyscy uwierzyli że jednak jakaś zdradziecka agenturalna współpraca z SB 46 lat temu incydentalnie krótko ale była , i na krótko zostałem złamany .To nieprawda Nie jestem w sanie jednak Was Przekonać Dziękuję zdradziliście mnie nie ja Was .LW." :classic_cool:

Gość gość
Dla Kaczystów nie ma barier. Cel uświęca środki.

Gość gość
gość dziś Dla Kaczystów nie ma barier. Cel uświęca środki X Tak, a Kiszczak z żoną mają legitki partyjne z PiS :o

Gość gość
Nie Kiszczak z żoną upublicznił te niesprawdzone dokumenty.

Gość gość
TW Bolek dziś ACHTUNG! cool.gif Moje oświadczenie w sprawie udostępnionych dokumentów cool.gif "Tak przegrałem , ale tylko w tym miejscu gdzie prawie wszyscy uwierzyli że jednak jakaś zdradziecka agenturalna współpraca z SB 46 lat temu incydentalnie krótko ale była , i na krótko zostałem złamany .To nieprawda Nie jestem w sanie jednak Was Przekonać Dziękuję zdradziliście mnie nie ja Was .LW." X Zmień pampersa.

Gość gość
Jak udostępnili podluchy u Sowy to się bronili, że nielegalnie byli podsłuchiwani a wszystko na taśmach było słowa oryginalne tak teraz się broia, że dokumenty niezweryfikowane choć wszystko jest czarno na białym normalnie PARANOJA co za kraj :D :D :D

Gość gość
Podsłuchy były i są nielegalne.

Gość gość
Jak SB miało takie kwity na Wałęse to po co była akcja fałszowania kwitów na niego?

Gość gość
TW Bolek X Podaj mi liczby totolotka! :D

Gość gaajowy
Anna Walentynowicz też kłamała?

Gość gość
Fałszywki pojawiły się po zaginięciu orgyinałów.

gaajowy dziś Anna Walentynowicz też kłamała?xxNie wiem.Walentynowicz, podobnie jak Gwiazdowie przeżyć nie mogła, że na fali zmian nie dostała sie do władz z tego co słyszałem...

Byłem bardzo krytyczny wobec prezydentury Wałęsy. Ale wleczenie go teraz po błocie to najgorsze, co może nas spotkać. Także najgorsze, co może spotkać tych, którzy to robią - mówi prof. Karol Modzelewski, historyk, czołowy działacz opozycji demokratycznej w czasach PRL

Gość gość
Które to są oryginały? Te które teraz upubliczniono? Czy może te co je zniszczyła Wałesa jak był prezydentem? Może te które Macierewicz przekazał do Sejmu? Wszystkie nie mogą być oryginałami.

Gość gość
Paweł Kukiz: o Internauci na privach pytają mnie dlaczego milczę w "sprawie Bolka". A co tu mówić? To, że Wałęsa "bolkował" jest dla mnie oczywiste od co najmniej 15 lat. Wcześniej przekonany byłem, że jest to postać krystalicznie czysta, robotnicza-chłopska, skarb jak wielokilogramowy samorodek złota dla głodnej Rodziny. Niepokalany symbol zwycięstwa nad znienawidzoną komuną. Gdyby w 1989 -90 roku wyspowiadał się, publicznie powiedział "grałem ze s**********i tak, by nie popłynęła krew" , gdyby zaraz po tej spowiedzi optował za dekomunizacją, gdyby sprzeciwił się tej bandyckiej "grubej kresce", która bandziorom bolszewickim dała nie tylko możliwość uniknięcia kary za zdradę Państwa ale na dodatek pozwoliła im się uwłaszczyć na Polsce i jej Obywatelach... Gdyby wtedy powiedział " tak, byłem Bolkiem bo Polska potrzebowała Kordiano-Konrada, bo tylko taka mogła być wówczas rewolucja...Bo nie mieliśmy karabinów... Bo tylko teoretycznie byliśmy Państwem... I dlatego udawałem, że jestem jednym z nich, udawałem bolszewickiego kapusia..." Gdyby WTEDY tak powiedział to dziś własną piersią bym go chronił. Poważnie. Mało tego - gdyby 25 lat temu przyznał, że się przeliczył w swoich kalkulacjach, że byli silniejsi od niego, że się przestraszył- wciąż byłby dla mnie bohaterem. Ale z niewiadomych powodów Wałęsa tej spowiedzi nie dokonał. Jeśli to tylko zwykły ludzki strach przed niezrozumieniem przez Naród homo sovieticusów - pół biedy. Bo Naród do dziś jest odurniony i żyje w przekonaniu, że Polska od 1989 to kraj demokratyczny. Gorzej, jeśli to był strach o siebie samego. O swoje ego. O to, że jednak gryzie sumienie, że zdaje sobie sprawę, iż tak naprawdę to w ogromnej mierze dzięki niemu do dziś właścicielami Państwa są zdrajcy, potomkowie hołoty kolaborującej z Sowietami. Nie wypowiadałem się na temat "Bolka" również i z innej przyczyny. Obawiam się, że w ciągu najbliższego czasu nie będziemy mówić o deficycie budżetowym, o niepełnosprawnych, 500plus, emeryturach, gospodarce.... Będzie temat "Bolek" podobnie jak za rządów PO aborcja, związki partnerskie i marihuana. Zastępcze tematy, które jeszcze bardziej mają otępić Lud otumaniony przekonaniem, iż żyje w demokratycznym, wolnym kraju. o A w prawdziwie demokratycznym, wolnym kraju Ludu Drogi, Obywatele o winach bądź niewinności Bolków-nie-Bolków dowiadują się z chwilą wydania wyroku przez Sądy. Prawdziwie niezawisłe. A nie z prasy. Amen.

Gość gaajowy
Bruno Shatyn dziś gaajowy dziś Anna Walentynowicz też kłamała? x x Nie wiem. Walentynowicz, podobnie jak Gwiazdowie przeżyć nie mogła, że na fali zmian nie dostała sie do władz z tego co słyszałem... xxx Walentynowicz nie dostała się do władz bo owe niewygodne pytania do Wałęsy na x czasu przed zmianami w 89 roku. Powinieneś to wiedzieć. A jak niewiesz to poszperaj i się dowiesz.

Gość gość
Teraz już wiadomo, czemu Wałęsa tak zaciekle przeciwstawiał się lustracji i Obalił wraz z Tuskiem i Pawlakiem rząd Olszewskiego :D

Gość gość
Shatyn jako prawdziwy fanatyk oczywistych faktów nie przyjmuje do wiadomości

Gość gaajowy
gość dziś Teraz już wiadomo, czemu Wałęsa tak zaciekle przeciwstawiał się lustracji i Obalił wraz z Tuskiem i Pawlakiem rząd Olszewskiego xxx i tego mu ludzie nigdy nie wybaczą

Walentynowicz nie dostała się do władz bo owe niewygodne pytania do Wałęsy na x czasu przed zmianami w 89 roku. Powinieneś to wiedzieć. A jak niewiesz to poszperaj i się dowiesz.xx:DW zasadzie pierwsze publicznie głoszone pretensje padły w okolicach Magdalenki jak się okazało, że jej tam nie będzie.Prawdziwy atak na Wałesę nastąpił w 1995 roku.