Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

gaajowy dziś shatyn. Chcesz powiedzieć że ten top o kopaczowej to moje omamy?xxDokładnie, bo ja nie zakładałem żadnego topu o Kopaczowej.

gość dziś Geejowy występuje również na tym forum pod innym nickiem.Takim na "M".xxTo wiadomo od dawna...:D:DTylko on "myśli" że tego nie wiemy:D

Gość gaajowy
shatyn znowu bredzisz że piszę pod jakimś M. Udowodnij kiedy pisałem pod M

A tak poza tym. Wiele razy prosiłem cie o uzasadnienie tego co wypisywałeś i NIGDY się czegoś takiego nie doczekałem.A więc... Wiesz co sobie możesz zrobić ze swoim wnioskiem o udowodnienie...:D:D:D

Gość gaajowy
z kopaczową też łżesz że takiego tematu nie było

gaajowy dziś z kopaczową też łżesz że takiego tematu nie byłoxxTak jest w twoim omamie? Nie mów!!!:D:D:DNigdzie nie napisałem, że takiego tematu nie było, dzwońcu...:D

Gość gaajowy
no widzisz. Sam przyznajesz że taki temat był

gaajowy dziś no widzisz. Sam przyznajesz że taki temat byłxxNie bido. Nigdzie nie napisałem, że takiego tematu nie było, dzwońcu...:DA to nie oznacza, ze przynaje, ze taki temat był.Twierdze jedynie, ze ja takiego tematu nie zakłądałem tak jak kłamiesz...:D

Gość gaajowy
w takim razie całe forum miało takie zwidy jak ja. Bo wyli też jak ja.

To możliwe bo takich opóxnionych jak ty jest tutaj sporo.JA w każdym razie tematu o Kopacz nie zakładałem.I nic na to nie poradzisz, chociażbyś kupę zrobił na dywanie w salonie.

Gość gaajowy
tak, tak. Krasnale podkradły ci twój nik.

Nie wiem czy to były czerwone ludki ale to fakt. Ktoś podkradł mój nick i dlatego został zlikwidowany na stałe nick "Shatyn", żeby dalej tak się nie działo. Moderacja wie kto to był i zamierza coś z tym zrobić.

Ale jak chcesz poopowiadać o swoim omamie, swoich zwidach itp to załóż sobie o tym topik.Tutaj nie jest miejsce na opisy twoich omamów...:OTo oznacza, bo pewnie się nie domyślisz, że nie mam zamiaru odpowiadać na posty dotyczące tego co ci się zwiduje.

Gość gaajowy
no nareszcie zaczynasz gadać po ludzku. Dobrze wiem że ktoś się podszył pod ciebie. Widzisz shatyn. Żart żartem, a tobie żyłka pęka.

Partia Kukiz’ 15 dość zaskakująco zaatakowała rząd Beaty Szydło. W kontekście 100 dni rządu Beaty Szydło posłowie Kukiz’15 powiedzieli, że „Prawo i Sprawiedliwość nie realizuje obietnic wyborczych, nasza ocena działania rządu to „2 na szynach”. xRzecznik klubu Kukiz‘15 Jakub Kulesza na dzisiejszej konferencji prasowej powiedział, że PiS pomimo wielu obietnic jakie złożył podczas kampanii wyborczej, nie wywiązał się prawie wcale. xWedług niego jedyną obietnicę jaką spełnił gabinet Szydło to…„Program 500 plus”. - Wprawdzie nie jest to 500 złotych na każde dziecko, ale by nie być rygorystycznym możemy ocenić, że rzeczywiście ta obietnica została zrealizowana - powiedział Kulesza. xx:DKukizowcy zaczynają się orientować kogo popierali i jaki stosunek ma pis czyli Jarosław K. do swoich obietnic wyrażonych ustami pani premier Beci...

gaajowy dziś no nareszcie zaczynasz gadać po ludzku. Dobrze wiem że ktoś się podszył pod ciebie. Widzisz shatyn. Żart żartem, a tobie żyłka pęka.xxNic mi nie pęka... I tak jak napisałem. Przestaje odpowiadać na posty dotyczące twojego omamu a nie rzeczywistości.Bo już mi się nie chce.

Gość gaajowy
no nareszcie zaczynasz gadać po ludzku. Dobrze wiem że ktoś się podszył pod ciebie. Widzisz shatyn. Żart żartem, a tobie żyłka pęka.

Poseł Andrzej Jaworski chce, aby w sprawie nazwy portu lotniczego w Gdańsku odbyło się referendum - informuje "Gazeta Wyborcza". Wśród pomysłów na nowych patronów wymienia się m.in.: "Solidarność", Dywizjon 303 i Annę Walentynowicz.x- Już przed laty mówiłem, że nie należy stawiać pomników za życia, bo nigdy nie wychodzi z tego nic dobrego - mówi "Wyborczej" Jaworski.xxCiekawe czy tak samo mówił w sprawie pomników dla JP2...:D:D

Sto dni rządu. Łukasz Warzecha: poczynania PiS trudno określić inaczej niż niedołęstwoxPo magicznych "stu dniach" nowego rządu w oczy rzuca się rażący kontrast pomiędzy sprawnością marketingową, jaką PiS wykazał się podczas kampanii - zarówno prezydenckiej, jak i parlamentarnej - a niedołęstwem w okresie po zdobyciu władzy. Poczynania Prawa i Sprawiedliwości trudno określić inaczej niż właśnie niedołęstwo, bo momentami polityka informacyjna rządu wydaje się kompletnie nie istnieć. Pełna lista wpadek i niedociągnięć w tej dziedzinie zajęłaby kilka stron - pisze Łukasz Warzecha dla Wirtualnej Polski.xCałość: http://tnij.org/xfxdjf9

Gość gaajowy
no i oczywiście powinieneś przeprosić za te omamy, bo to omamy niebyły.

Słynna na całym świecie stadnina w Janowie Podlaskim za rok będzie obchodziła 200-lecie istnienia. Poprzedni prezes Marek Trela z janowską stadniną związany był od 1978 r. Nowy prezes Marek Skomorowski przyznaje, że nie ma doświadczenia z końmi.xxZwolnienie szefa tej i drugiej stadniny to normalna, kolosalna głupota pisiorska...:O

Gość gość
Geejowy, to jest mózg, szok.

Gość gość
Bruno Shatyn Nie przynosi jej to chluby ale nie zasługuje na potępienie. Życie ludzie układa się w różny sposób. x x O jak pięknie i w iście sbckim stylu pijesz do postu ....pięknie.I pomyśleć, że nagle cię tak ten problem zaabsorbował?Problem czyjejś chluby lub jej braku z perspektywy posiadania tzw ślubnych lub nieślubnych dzieci? Jakie to ma znaczenie dla Ciebie? A może ma? "Bolek" też miał nieślubne.I co z tego?

Gość gość
Próżny twój wysiłek shatyn-nowohucki retardzie.Tylko debil jest w stanie kupować przy obecnym stanie wiedzy dalej mit na temat transfomacji. Nikt nigdy nie pogonił żadnych "komuchów" bo to "komuchy"rozdały ostatecznie karty przed okrągłym stołem. Rozdały między siebie i swoich parobków eliminując przy tym ludzi,którzy naprawdę coś chcieli zmienić.(Czasem eliminując dosłownie). Większość karier politycznych w III RP to konfitury.(Nie wszyscy ale większość). Niestety. A ty jesteś w doope biorącym wsiowym głupkiem jaki zrzadzeniem losu lub jakichś dziwnych zobowiązań zaciągniętych w przeszłości siedzi tu godzinami siląc się na parodię obywatelskiego dziennikarstwa w nadziei że może jaki gimbuz może to kupi. I podwójnie bierzesz w doope bo gimby cie nie czytają a starsi nie kupują.