Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o losie musze leciec ryanairem i mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

nie latam tanimi liniami ale zdarzylo sie , lot godzina dzien no jedyna opcja bez trzech miedzylondowan tak sie zastanawiam czy zycia nie ryzykuje czy tam podloga nie odpada latal ktos? lece do Nicei

Gość gość
idź na piechotę kretynko

Gość gość
Nicea albo śmierć

Gość gość
leciałem z Niemiec do UK

Gość gość
dlaczego kretynko ? bo interesuje mnie stan samolotow w tanich liniach i bezpieczenstwo ? to chyba normalne

Gość gość
nie przesadzaj,latam ta linia czesto wiec bez przesady z ta odlatujaca podloga:DGdyby mialo sie cos wydarzyc w powietrzu,to niby te najlepsze nowoczesne sa bez ryzyka?Otoz im wiecej komuteryzacji i technologii,tym wieksze ryzoko,bo to w koncu tylko maszyna i ryzyko zawsze jest..

Gość gość
jesteś kretynką choćby dlatego, że piszesz o odpadającej podłodze, tyle wystarczy, gdyby samoloty nie były bezpieczne, to nie byłyby dopuszczone do użytku, nie żyjemy w krajach trzeciego świata- taka jesteś niby światowa, a mózgu zero

Gość gość
autorko włącz myślenie, to nie boli

Gość Olga_Lu
Często latam Ryanair i innymi liniami tzn KLM, LUFTHANSA również i nie musisz się obawiać. Jedyne co to nie ma darmowych posiłków/napojów ale można przeżyć na krótkich trasach. Z plusów to te linie bardzo często lądują na czas albo nawet parę minut przed.

Gość gość
Olga dziekuje za normalna odpowiedz

Gość gość
jesteś kretynką choćby dlatego, że piszesz o odpadającej podłodze, tyle wystarczy, gdyby samoloty nie były bezpieczne, to nie byłyby dopuszczone do użytku, nie żyjemy w krajach trzeciego świata- taka jesteś niby światowa, a mózgu zero xx uwazaj na slowa chamko w necie tez dobrze jest wykazac sie kultura mam straszna fobie przed lataniem dlatego jak musze to unikam tanich lotow gdzies zapala mi sie lampka ze tanie to zle tanie jedzenie jest zle tanie ciuchy sa zlej jakosci tanie wycieczki i hotele maja zly standart nie da sie tanio i dobrze slyszalam ze tanie linie tankuja tylko na styk ze leci tylko jeden pilot i tym podobne historie

Gość gość
az tak zle nie jest:)