Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dawanie na Facebook zdjęć z porodów i szpitala jest chore ludzie

Polecane posty

Gość gość

Sama mam małe dziecko, wyczekiwane ale nie rozumiem jaką sieke trzeba mieć w głowie żeby zamieszczać zdjęcia z tak intymnych chwil hak wzięcie pierwszy raz dziecka na ręce przez matkę lub ojca na fb. Po co to jest robione? Żałosne to jest.

Gość gość
Albo jakieś zdjęcia z sali na której leżała matka i dziecko...po co to? Przecież to jest prywatność i intymność...mam wrażenie ze osoby które to robią mają jakiś problem i kompleksy bo normalny człowiek nie podbudowuje się dając takie zdjęcia na Facebook... podobnie sprawa się ma ze zdjęciami ze ślubu. .. hah ka tez miałam, super wyglądałam ale czuje się nieswojo jak pomyślę ze moje wspomnienia każdy może widzieć byle kto. .. Chyba niektóre chcą pokazać że mają męża. Ale wielkie osiągnięcie...

Gość gość
Popieram autorke.Ale mnie ostatnio drażni wszystko udostępniane na fb albo z moimi znajomymi jest cos nie tak ale ludzie bezmyślnie wrzucają wszystko co im wpadnie w ręce.do tego złote myśli typu jem pizze,jestem u znajomych,mąż dal mi kwiatek.oczywiście często okraszone fotką.jestem na nie!!! Wchodzę na fb raz na ruski rok i nie mam ochoty przeglądać tego steku idiotyzmu.

Gość gość
popieram! sama mam roczne dziecko i żadnego zdjęcia syna na fb! każda znajoma pyta się mnie 'kiedy wrzucę zdjęcie M...?" jak mówię, że nigdy to 'ale dziwna jesteś' :D :D

Gość gość
O jak fajnie ze jest tu ktos taki jak ja :D moj ma 7 miesiecy i tez nie mam ani jednego jego zdjecia na fb. A jak widze ze niektorzy wrzucaja mnostwo zdjec to tylko szkoda mi tych dzieci...

Gość gość
Mojego fejsa ostatnio zalały foty z zaręczyn walentynkowych. Nie wiem, ale jak dla mnie, takie zaręczyny w ten dzień to tandeta i zero kreatywności. A pierścionki.....:O tylko jedna dostała porządny, a reszta brak słów...

Gość gość
ja w ogole nie wrzucam zdjęc na fb, jednak uwazam,ze przeciez wrzucane zdjecia sa pzreznaczone dla znajomych. A znajomym takie zdjecia mozna poakazac. . Chyba, ze ktos dobiera na fb znajomych z sufitu, ale kto inny wchodzi na obce profile ...

Gość gość
A Wam to ktoś pistolet do głowy przystawia i każe te zdjęcia oglądać??? Nie wiecie co to są ustawienia na fb? Można takie osoby przestać obserwować i po problemie, no chyba że celowo wlazicie w ich albumy i przezywacie jak mrówka okres :P

Gość gość
19.44 no niestety jeśli ktoś tu jest głupi to ty. Możesz wyłączyć obserwowanie znajomych i po problemie. Doucz się, analfabetko funkcyjna :O

Gość gość
No I co?'ale mozna przestac obserwowac ta osobe nawet jesli masz ja w znajomych. A poza tym jaka intymnosc? Czy na tych zdjeciach ktoras kobieta p i ) z de odslania ze intymne to jest. Jprdl. Wezcie sie ludzie za jakies powazne sprawy zycia codziennego a nie fb. Nie podoba sie to sie nie gapcie. Gdybym urodzila dziecko tez bym sobie zdjecie wstawila z dnia kiedy jestem najszczesliwsza na swiecie. Wole ogladac male dzidzie niz wywalone cyce, dziubki i wypiete doopy :/

Gość gość
19:56 jednak nie udajesz

Gość gość
Najgorsze są zdjęcia potraw, pomalowanych paznokci, meldowanie się np w cudownym nastroju z... w mieście..., masakra kogo to obchodzi kto w jakim mieście jest aktualnie, z kim pije piwo albo ogląda film?

Gość gość
kto ma fotki i filmy na Zbiorniku ? ja ze swoją coś nagram i wrzucę bo mam pusto na profilu albo z jakąś parką orgietka.

Gość gość
ostatnio moja znajoma zalajkowała zdjęcie swojej znajomej (co wyświetliło się i u mnie)- zapuchnięta, rozmemłana, potargana baba w rozlazłej koszuli nocnej, leżąca na szpitalnym łóżku, a do tego opis "w czwartek cesarka", w czwartek pojawił się komunikat "URODZIŁAM"- dobrze, że nie było do tego zdjęcia wprost z operacyjnej

Gość gość
20:45 no chyba od/ pie r :d o : l : ona na polozniczym nie bedzie lezec. I tak zdania nie zmienie ze wole ogladac ciezarne szczesliwe kobiety od pustych dz i wek :)

Gość gość
co innego oglądać szczęśliwą ciężarną, czy świeżo upieczoną mamę, a co innego zdjęcia z łóżka szpitalnego

Gość gość
Za bardzo przejmujecie sie fb. Wszędzie, w pismach czy w necie jest wiele roznych fotek,które sie komus nie podobaja, nikt nie kaze sie im przygladac. Przezywacie tego fb i obcych ludzi na nim, przygladacie sie, komentujecie - swojego zycia nie macie?