Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed pokazaniem biustu

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od paru tyg z chlopakiem i czuje ze niebawem nastapi nasz pierwszy raz. Bardzo mi sie ten chlopak podoba i ja jemu tez. Mam jeden powazny problem ktory mnie paralizuje. Moj biust: mimo ze mam dopiero 23 lata to mam biust jakbym urodzila i wykarmila 3 dzieci. Zwisajacy z rozstepami. W stylu uszy spaniela do tego duze otoczki i niezbyt sterczace sutki. Strasznie sie boje reakcji chlopaka jak to zobaczy. Panowie i panie jakie wy macie doswiadczenia w kwesti takiego biustu? Czy przywiazujecie wage do biustu partnerki i czy moze jego wyglad was zniechecic calkowicie?

Gość gość
Pokaz zdjecie ocenimy

Gość gość
Kobiety lubią przesadzać, wiem po sobie. Naprawdę są takie wiszące jak piszesz, czy po prostu nie są takie okrągłe jak implanty?

Gość gość
Tu autorka: moj biust jest cos w stylu tego co ma Lindsey Lohan i Kate Winslet, jest dosc zwisajacy i bardzo miekki do tego te duze otoczki, wcale nie wyglada apetycznie a jak sie poloze to sie rozlewa na boki

Gość gość
umieść foto samych piersi, podpowiemy coś - nie fotografuj twarzy, a będziesz anonimowa, pomożemy

Gość gość
jak Britnej Spirs?

Gość gość
przynajmniej jest się czym pobawić a nie taki nieruchomy i sztywny

Gość gość
Autorko doskonale cie rozumiem. A nie odchudzałaś się wcześniej? Bo ja miałam sporą nadwage( oraz duże ,jędrne piersi ) . Potem schudłam 30 kg. I powstały właśnie takie zwisy. I do dziś gdy mam gorszy dzień,zdarza mi się kochać w staniku. Bo zwyczajnie mi za nie wstyd. Kup BioOil albo serum Push Up. Odrazu nie pomoże,ale gwarantuje że po pół roku stosowania będzie widoczna poprawa. Trzymam kciuki :-)

Gość gość
Mysle, ze jak mezczyzna kocha to i wyglad biustu nie zawazy na jego podejsciu do kobiety. Czesto mezczyzni maja swoje kompleksy ale tego nie ujawniaja a my kobiety sie zadreczamy

Gość gość
Autorko doskonale cie rozumiem. A nie odchudzałaś się wcześniej? Bo ja miałam sporą nadwage( oraz duże ,jędrne piersi ) . Potem schudłam 30 kg. I powstały właśnie takie zwisy. I do dziś gdy mam gorszy dzień,zdarza mi się kochać w staniku. Bo zwyczajnie mi za nie wstyd. Kup BioOil albo serum Push Up. Odrazu nie pomoże,ale gwarantuje że po pół roku stosowania będzie widoczna poprawa. Trzymam kciuki :-)

Gość gość
to ja mam w drugą stronę - mam bardzo mały biust...:) i jestem przerażona jak mógłby zareagować facet. Na szczęście (nieszczęście) jestem sama ale chciałabym żeby to się zmieniło :)