Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastek89

Progres szkoła policealna Warszawa opinie

Polecane posty

Gość Mastek89

Widziałam na profilu na FB szkoły policealnej progres, że można się do nich zapisać na kierunek Rachunkowość i jest on za darmo. Czy jest ktoś kto na to chodził i może coś więcej powiedzieć o nauczycielach, atmosferze i samym dyplomie czy jest uwzględniany np przy szukaniu nowej pracy...?

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić tą http://cku1.edu.pl/ spędziłam z nimi parę naprawdę przyjemnych lat. Wiele wyniosłam z nauki, dość szybko po niej znalazłam prace, ogólnie bezproblemowo i miło wspominam ten czas. Jak chcesz jakieś inne opcje prócz tej, o której wspomniałaś – polecam jak najbardziej, super szkoła. : )

Gość gość

Jak się tym tematem interesowałem to widziałem, żę sporo propozycji mają w szkole www.collegium.com.pl/ . Dużo różnych kierunków więc chyba każdy coś znajdzie. I co istotne zarówno opcja stacjonarna jak i zaoczna więc można wybrać to co będzie nam najbardziej odpowiadać.

Gość majagaja

Chodziłam do Progresu na manicure i pedicure. Pani z którą miałam zajęcia - rewelacja!!! Myślałam, że dużo umiem, chociaż jestem samoukiem. Okazało się, że umiem dużo, ale mogę umieć jeszcze więcej. Bardzo miłe wspomnienia mam z tą szkołą i ludźmi, których tam poznałam. 

Gość wisienkanatorciezjagodami

Hej! Jestem nowa i w Warszawie i na forum. Szukam sobie zajęcia, a że całe życie zajmowałam się dziećmi, to tak sobie myślę, że i teraz w sumie bym mogła. Mam 32 lata i szukam i pracy i jakiejś szkoły dodatkowej żeby mieć tzw papier no i jakieś nowe umiejętności. Gdzie szukać, jak szukać? Podpowiedzi mile widziane!

Gość Ewellina

Cześć, czy ktoś z Was ma jakieś sprawdzone informacje czy od września ruszy w Progresie szkoła dla dorosłych? W sensie liceum dla dorosłych, w którym można zdać maturę? 

Gość Kasia

Szkoła Policealna nr 26 TECHNIK ADMINISTRACJI
BEZPŁATNA DWULETNIA RENOMOWANA SZKOŁA POLICEALNA
ul. Ogrodowa 16 Warszawa
W Zespole Szkół Stenotypii i Języków Obcych nauczysz się między innymi:
języków obcych,
przedmiotów ekonomicznych i prawnych,
techniki biurowej,
bezwzrokowego pisania na komputerze.

ul. Ogrodowa 16 Warszawa

ogrodowa.edupage.org

Gość wwzka

Hej!!! A co powiecie o kierunku opiekun osoby starszej???? Jestem po licencjacie i trochę nie wiem co dalej, znajoma mi mówiła, że warto do policealnej szkoły iść. Przejrzałam kierunki i tak myślę, że ta opieka jest taka może przyszłościowa???

Gość Stanis_law

Kierunek ciekawy, a przede wszystkim bardzo perspektywiczny. Nie chcę mówić źle o własnym kraju, ale na zachodzie dobrze płacą takim osobom, które zajmują się seniorami. 

Gość gość

Z mojej strony polecam wybrać szkołę Collegium na Stawki. Bardzo fajnie funkcjonujące miejsce, gdzie można się przygotować do pracy, bez problemu zdać egzamin bo zajęcia są prowadzone na wysokim poziomie. Ja skończyłem kierunek techniki elektroniki i informatyki medycznej, ale tak ogólnie wybór jest tam spory.

Gość dziewczyna z ursynowa

Hej :) Kochani, czy moze w progresie będzie taki kierunek jak opiekun osoby starszej? Jestem po studiach, skończyłam fizjoterapię i szukam dalej. A że lubię pracę z seniorami, pomyslałam o takim kierunku :)

Gość motya

Z takich popularniejszych w Warszawie to chyba Progres i cosinus. Słyszałam jeszcze o profesji, ale nie wiem czy to jeszcze działa. Mój brat w Progresie zdawał kiedyś maturę, bo oni mają też liceum dla dorosłych. 

Gość motya

W Progresie oprócz szkoły policealnej mają też liceum dla dorosłych. Jest to szansa dla osób, które z jakiś powodów wcześniej nie mogły, a chcą zdać maturę. Mój brat tam zdawał, za 2 lata i ja planuję 🙂

Gość Sadler

A niemiecki albo angielski w szkołach policealnych jest?? Muszę się zapisać na jakiś język, bo w podstawówce się nic nie nauczyłem, na studiach tak samo... a jednak znajomość chociaż jednego języka to jest podstawa. 

Gość Nola98

Czy jak chce zostać księgową, a jestem po studiach bankowości to mogę iść na rok do progresu na rachunkowość i później pracować w zawodzie???

Gość Isska

Chodziłam na finanse i rachunkowość. Jeżeli w tym roku kierunek się utworzył, to bardzo Wam go polecam! Świetna kadra, rewelacyjna atmosfera na zajęciach i dużo ciekawej wiedzy do przyswojenia. Ale wiedzy, która później realnie przydaje się w pracy. 

Gość Me_ni_sk

Chodziłam na rachunkowość jakieś 2 lata temu. Miłe wspomnienia i całe mnóstwo wiedzy. Wiecie, w liceum, na studiach dużo jest wiedzy takiej książkowej. W szkole policealnej jednak dużo praktyki. I chwała im za to, bo nie dość, że naprawdę tanio, to w rok można posiąść całkiem niezły kawał wiedzy.