Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GŁOdzillaa

Głodówka!!! Kto się przyłącza??

Polecane posty

Gość GŁOdzillaa

Dziś rozpoczęłam dwutygodniową głodówkę! Pierwszego dnia lub nawet wcześniej należy się przeczyścić lewatywą lub tabletkami. Oczywiście bardziej polecana jest lewatywa, ale ja wzięłam dziś 1 tabletkę fenolaxu (biascodyl) - bardzo mocne i czekam aż zacznie działać. Moja głodówka jest natury leczniczej i dlatego przeczyszczenie się jest ważne. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam do wątku i mam nadzieję, że będziemy się nawzajem wspierać :) Jeśli ktoś chce zdecydować się na głodówkę po to by schudnąć zbędne kilogramy to również wątek dla niego. Wspierajmy się wszyscy!

Gość GŁOdzillaa
*poprawna nazwa leku to bisacodyl

Gość gość
To znaczy że nic nie będziesz jadła?

Gość GŁOdzillaa
Nic. Będę pić samą wodę, herbaty ziołowe i może niedługo spróbuję z wywarami warzywnymi, bo czytałam, że są dopuszczalne. Niektórzy twierdzą, że należy pić wyłącznie wodę, ale zobaczę jak mi będzie szło.

Gość gość
zdajesz sobie sprawę jakie to złe dla organizmu??

Gość gość
Serio? Ja bym nie dala rady

Gość gośćEliza
Bzdura. Głodówka to najlepsze lekarstwo :) . Oczyszcza organizm, poprawia samopoczucie, cerę. Ale to prawda, że pierwsze dni są ciężkie, ale efekty końcowe są niesamowite :) Chętnie się przyłączę od jutra. Bardzo często przeprowadzam głodówki i jestem na samych herbatach i wodzie i czuję się świetnie. Najgorsze są 3 pierwsze dni, a potem czuję jakbym mogła góry przenosić :)

Gość GŁOdzillaa
14:57 - Lepiej się najpierw doucz, a potem pisz ;) 14:58 - Na początku jest okropnie, ale potem traci się uczucie głodu. Wiecie co? Ja nie czuję głodu tylko taką ochotę na coś. To okropne kiedy inni sobie nie żałują jedzenia i czuć każdy zapach w całym mieszkaniu. 15:02 - Witam :) i zgadzam się z tym co pani pisze. Głodówka ma wiele zalet, a przeciwnikami są osoby, które nigdy jej nie spróbowały.

Gość gość
Ty glupia dzifo! Najpierw poczytaj jakie spustoszenie czyni glodowka ty tepa idiotko! Chcesz sie okaleczac na wlasne zyczenie to droga wolna a nie namawiaj innych nie majac pojecia jakie skutki niesie ze soba glodowka poyepana babo! Nie czytajcie glupiej c**y tylko sami przeczytajcie komentarzy ludzi ktorzy ja przeszli a wlasciwie chcieli przejsc. P*****lnieta cos yepnie a reszta leci jak cmy do swiatla. Kurwa ! Mamy 21 wiek, dostep do wiedzy ma kazdy! i spier/dalaj tepa dzf/ko. Jak masz zje/ba/ ny beret to sama sie okaleczaj ty szmato bezmozga!

Gość gość
Ty masz juz mozg wystarczajaco przeczyszczony! Skad te glupie idiotki sie legna?

Gość GŁOdzillaa
Czyżby odezwały się tłuściochy sfrustrowane tym, że nie mogą schudnąć, a cykają się przed głodówką? :D Wpiszcie sobie głodówka zdrowotna. Jak zawsze będę opinie za i przeciw. Ja nikogo do niczego nie zmuszam, a Ty gruba p**do zapanuj nad słownictwem.

Gość de luxe
Autorko, a jaki problem zdrowotny Cię trapi? Czy przygotowałaś się wcześniej do głodówki czy tak z marszu odstawiasz jedzenie? Jest gdzieś wątek"głodówka zmieniła moje życie, czas to powtorzyć" skarbnica wiedzy.

Gość gość
A ile się chudnie na takiej głodówce?

Gość gość
jestem dziś właśnie 7 dzień na głodówce, chciałam skonfrontować odczucia, ale jak czytam te chamskie, żenujące, nienawistne wpisy, to widze, że to nie miejsce, aby sie tym dzielić

Gość gość
boze ale p****y :O

Gość robaczek902
Ja nie jestem za głodówką,później efekt jojo;/ sama wiem po sobie wolę jeść regularnie posiłki 3x w tygodniu biegać i przyjmować Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl i chudnę 6kg w wiem,że efektu jojo nie będzie!