Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwczięczyć się???

Polecane posty

Gość gość

Zajmuje się szyciem pewnego rodzaju produktów dla dzieci. Przez pół roku zatrudniałam moją dobrą koleżankę. To był mój ogromny błąd. Przestała się do mnie odzywać i zajęła się tym samym. Miałam mieć stoisko na targach dot. tego asortymentu, ale nie pojechałam z powodu choroby dziecka. Pojechałam tylko na chwilę i na moim miejscu zobaczyłam koleżankę, z tymi samymi wzorami, rzeczami co ja mam. Udało mi się dowiedzieć o pewnej rzeczy, którą ona ma na sumieniu gdybym napisała do US miałaby duże nieprzyjemności. Mąż mi odradza zemstę, ale ja jestem wściekła i to bardzo. Znamy się 16 lat i uważam że kopiowanie kogoś znajomego to po prostu podłe. Z chęcią wyrwałabym jej włosy z głowy.

Gość gość
to moze porozmawiaj z nią. Rozumiem Twoją złość, ale tak niczego nie załatwisz.

Gość gość
Widziałam mnie kilka razy i ucieka na nasz widok. Ostatnio mało pod samochód nie wpadła tak przyśpieszyła na pasy, żeby się ze mną nie minąć na chodniku. Nic nie da rozmowa, mogę jej tylko serdecznie podziękować. Rozumiem co innego robić, ale wszystko to samo, to jest podłe.

Gość gość
wiesz co ona potem na ciebie haka będzie szukać, także przemyśl to ale nie powiem kuszące żeby dać jej w kość strasznie się zachowała

Gość gość
A przecież wiesz gdzie mieszka. Zaskocz ją i odwiedź w domu.

Gość gość
Co jej powiedzieć? Pierwszy raz w życiu mam autentyczną chęć rozwiązać to siłowo i strzelić ją patelnią. Mąż również mówi, że ona może mi kogoś nasłać, ale samo to co mi zrobiła jest dla nas złe. Jak się odegrać? Żeby ją to też zabolało.

Gość gość
Wzmacniaj swoją firmę, reklamuj wszędzie gdzie się da, wszędzie dosłownie, rób promocje ulotki nowe rzeczy wprowadzaj- to ją zaboli na pewno

Gość gość
Takie sa kolezanki. Nastepny raz uwazaj.

Gość gość
Pogadaj z nią

Gość gość
Żal mi się zrobiło, że nie ma pracy a nasza córka jest malutka i potrzebowałam kogoś. Dlaczego ludzie są tacy podli??? A jak moja firma nie przetrwa a jej tak. Tak się tego boję, że moja naiwność wykończy moją działalność.

Gość gość
Po pierwsze masz już zbyt na swoje wyroby? Czy dopiero rozkręcasz działalność? Masz szczerze mizerne szanse na porządną zemstę. Czy ona ma wystarczające umiejętności żeby wyroby były na twoim poziomie? Poszukaj lepiej czegoś w czym byłabyś lepsza typu: wygląd produktu, renoma, reklama, cena, bonus itd.

Gość gość
Mam już swoją renomę ale wiecie jak to jest, ona zna moją firmę od podszewki, zna klientów, gdzie można się zaprezentować. Ona ma niższą cenę o 1 zł........ Wygląd, materiał, wzór jest ten sam. Mam ogromny żal do siebie.