Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambitni debile

Ambitni ludzi to idioci

Polecane posty

Gość gość
wszystko zależy kto jak pojmuje znaczenie slowa ambicja z tego co czytam. nie jest tez dobrze nie wymagac niczego od zycia od innych zwłaszcza od siebie ale na egoistycznej ambicji idzie sie przejechać. sukcesy nie cieszą. zaluje sie poświęconego czasu na ciezkiej pracy a nie dla rodziny. itd. to kwestia wyborow i zawsze tak było. czlowiek taki juz jest ze rzadko docenia co ma a i u sąsiada trawa zielensza. kazdy ma prawo ukladac sobie swoje klocki po swojemu. dla jednego beda najwyższym dobrem zdrowie rodzina dla innego to zawsze beda pieniadze kosztem tych wymienionych.

Gość gość
a najbardziej nie cierpie jak mo ktoś wpycha na siłę swoje wymysly co powinnam zrobić wg. niego bo trzeba byc ambitnym trzeba sie starac. a po co zmieniac cos co mi służy jest dla mnie dobre i mi pasuje? bo komus się to nie podoba. wiecie .... cos w stylu po tylu latach to juz powinniście dorobić sie mieszkania (a mieszkamy z moim tata i wszystkim jest super). powinnas sie szkolić (w nieinteresujacuch mnie kierunkach ktore na nic mi nie potrzebne ake modne. moze kiedys sie przydadzą. niestety tez kosztowne). moglabym wymieniac cala liste tskich ambicji na ktore mam wylane bo tego po prostu nie chce.

Gość gość
Mnie by bylo wstyd w lustro spojrzec polegajac na ojcu cale zycie :/ A co do tego wyzyskiwania - jakos tego nie czuje. Nie jestem zmeczona praca, nie zabily mnie studia, wiec nic nie trace

Gość dreams of illusion
Ambitni ludzie to idioci, to z nich rządy doją całe życie kase na podatki, a banki procenty, prują sobie żyły na darmo, i płacą i płacą i płaczą, bo biedni nie płacą ani bogaci, tylko ambitni na iluzji dorobku i sukcesu, hahahaha

Gość haha debile
trzeba być debilem aby sobie pruć żyły aby darmozjadów utrzymywać, to tępaki

Gość dumny Wiktor
Autor tematu nigdy chyba nie był ambitny i nie wie co tak naprawdę daje ambicja. Właśnie najgorzej się czułem, gdy byłem nieambitny, gdy wrzuciłem na luz - niepewność jutra, brak energii do działania, poszukiwanie wyłącznie przyjemności - to nie jest życia, to wegetacja. Ale i tak by wegetować trzeba zapierdalać by nie umrzeć z głodu. :P

Gość luz i blus
wegetacja czy je/banie na system darmozjadów? wybieram wegetacje