Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z krótkimi włosami

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie fryzury i co sprawiło, że nie "dodajecie sobie kobiecości" długimi włosami? :)

Gość gość
To "dodawanie sobie kobiecości" mnie rozwala :D. Faceci też noszą długie włosy i co, stają się przez to kobietami?Moje zdanie jest takie - jeśli ktoś ma piękne, gęste, zdrowe włosy, to wtedy jak najbardziej może nosić długie, jeśli chce. Jeśli jednak włosy są słabe, łamliwe, wypadają i mimo cudów na kiju nie chcą ładnie wyglądać, to ich zapuszczanie raczej mija się z celem, tym bardziej, że dwa włosy na krzyż nie wyglądają ładnie w długiej wersji.

Gość gość
Babochlopy maja krotkie wlosy

Gość gość
Ty z 19:31 - spierdalaj na szczaw i mirabelki, bo nudzisz. Założę się, że cię kiedyś jakaś laska z krótkimi włosami kopnęła w dupę i teraz pociskasz te swoje wypierdy, frustracie :D.

Gość gość
mój chłopak ma właśnie długie i z której strony nie patrzę to kobiety nie przypomina :P Za to sama mam fryzurę na chłopaka i bardzo mi się podoba

Gość gość
Mam do brody. Po prostu długie już mnie męczyły, plątały się, mycie i pielęgnacja były strasznie uciążliwe. Oddałam włosy do fundacji, i tak dzięki temu celowi tak długo je hodowałam - w innym wypadku obcięłabym znacznie szybciej

Gość gość
A ja sobie własnie ściełam na krótko i nikogo obcego to nic nie obchodzi.

Gość gość
dokładnie. Ja siebie samej nie lubię w dłuższych włosach chociaż, ironicznie, łatwiej się o nie dbało.

Gość gość
Jak to wyglada? :D

Gość gość
co, dbanie? Jak miałam włosy trochę za ramiona to musiałam je umyć, poczekać aż wyschną i rozczesać. Nie musiałam ich układać codziennie rano co, niestety, jest wymogiem jak masz włosy długości 3cm :P

Gość gość
up

Gość gość
mam długie włosy ale zamierzam je ściąć jak podrosną ok 10cm. by oddać je osobom chorym na raka. krótkie czy długie co za różnica. zawsze będę piękna!

Gość gość
Na miałam w swoim życiu chyba już każdą długość włosów :) ale najlepiej czuje się w takich trochę za ramiona. W krótkich, wyglądam niby ok, ale musiałm je rano układc, jak mam takie dłuższe to tylko umyje i tyle ;)

Gość gość
ja lubię mieć krótkie, czerwone, nastroszone włosy...nawet jak muszę ja układać

Gość gość
up

Gość gość
ja uwielbiam krótkie włosy, co miesiąc chodzę się strzyc, bardzo to lubię, im mam krótsze włosy to mniej z nimi do roboty

Gość gość
ja obcinam sobie włosy sama :)

Gość gość
Najseksowniejsze. Sa kobiety z dlugimi włosami czemu wszystkie panie występujące w konkursach pieknosci i modelki czy foto nodelki maja dlugie wlosy? Bo wygladaja zmyslowo i kobieco

Gość gość
no i co z tego? W tych konkursach właściwie jest jeden typ - większość kobiet jest do siebie podobnych nawet jak nie są z tych samych grup entinicznych!

Gość gość
Wyglądają jak babochłopy

Gość krótkowłosa
ja ma włosy około 4 cm i w takiej długości wyglądam najlepiej,im mam dłuższe tym wyglądam gorzej i starzej...co prawda co miesiąc muszę chodzić podcinać i codziennie je myć i układać ale warto :)...w wcale nie prawdą jest,że każda kobieta wygląda dobrze w długich,ja mam ładne,gęste włosy a w długich wyglądam źle

Gość gość
ja rozwiązałam problem fryzjera kupując maszynkę do włosów z najdłuższą, możliwą nakładką i po prostu raz w miesiącu obcinam nią włosy :)

Gość gość
Zalozylas watek nie dziw sie ze kazdy wyraza swoje zdanie. Dla mnie najpiekniejsze sa kobiety w dlugich wlosach. Nikt nie pisze tego by zrobic ci na złość wiec wyluzuj. Wszystko.

Gość gość
Długie włosy, do tego zadbane jeszcze, to mój czuły punkt!

Gość gość
nikt nie pytał co jest seksowne więc nie wypowiedziałeś się na temat :D a temat jest z lutego

dzisiaj widziałem krótko obcięta dziewczynę i wyglądała ślicznie w takich włosach :)

Gość gość
no przecież lepsza w krótkiej fajnej fryzurce niż ulizana w kitke