Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzający dentysta

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z moim dentystą. Zaczęłam prywatnie leczyć zęby od jakichś dwóch lat u młodego stomatologa. Niestety, moje zęby są cholernie problematyczne. Mam leczone kanałowo obecnie dwa zęby na dole. Co chwilę bolą, a że jestem typem osoby, która bólu długo nie znosi, tylko natychmiast z nim walczy, odwiedzam często gabinet. Coraz częściej słyszę w związku z tym jakieś głupie teksty pod moim adresem. Mam wrażenie, że mój dentysta - zakochany w sobie debil - twierdzi, że chyba na niego lecę i dlatego przyłażę. Jest coraz bardziej chamski. Dzisiaj znowu zaczął boleć jeden z zębów leczony kanałowo, który ma być skończony dopiero w połowie marca i jak pomyślę, że pójdę jutro do tego idioty i wyleci z tymi chamskimi tekstami, to mi się niedobrze robi i ząb boli chyba jeszcze bardziej. Nie piszcie, że mam nie iść do niego, bo skoro zaczął kanałówkę, to niech ją kończy, ale jak mam się zachować jak znowu zacznie rzucać cyniczne komentarze? Mam ochotę go udusić gołymi rękami. Jak ja nienawidzę takich narcystycznych lekarzy! Spotkaliście się z czymś takim?

Gość gość
Powiedz mu że nie życzysz sobie tego typu tekstów. Jesteś jego pacjentką a nie koleżanką.

Gość gość
Możesz zasymulować przy nim jakąś rozmowę telefoniczną ze swoim chłopakiem (prawdziwym lub fikcyjnym). "Pa, kochanie, ajlowju, nie mogę się doczekać, cmok, cmok, cmok, tęsknię" i takie tam.

Gość gość
Chyba rzeczywiście powiem mu, że nie życzę sobie takich tekstów, ale po co to wszystko? Dlaczego w ogóle musze coś takiego mówić i bronić się w prywatnym gabinecie? On wszystko mówi niby w formie żartu, ale jak słyszę tekst "jak zrobimy tak ten ząb, to pani XXXX już nas nie będzie nawiedzać" - podczas gdy mnie z bólu lecą łzy po podwójnej dawce znieczulenia. Później słyszę, że "bardzo lubię odwiedzać ich gabinet", w kółko takie teksty. Kogoś innego może by to nie ruszyło, ale ja dostaję szewskiej pasji kiedy przychodzę po fachową pomoc medyczną, a otrzymuję jakieś tam leczenie plus teksty rodem z gimnazjum. Lekarze, bądźcie profesjonalistami i traktujcie poważnie pacjentów, bo Was w szczególności obowiązuje etyka zawodowa. Temu dentyście ewidentnie wydaje się, że jest jakiś zarąbiście przystojny i pacjentki przychodzą, bo mają kisiel w gaciach na jego widok. Ja mam narzeczonego i nie interesują mnie inni faceci...Jak pomyślę, że jutro tam pójdę i zobaczę jego cynicznie wykrzywiony pysk i to poczucie z******tości, to aż mnie telepie... Wiem, są gorsze problemy

Gość gość
Trzeba dobrać dla siebie odpowiedniego, ja się zdecydowałam skorzystać z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak i założyć stały aparat na zęby i powiem Wam,że nie żałuję tej decyzji. Dziś mam proste zęby :)

Gość gość
Dwa lata się u niego leczysz, to chyba CI odpowiada. Nie kumam, jak można chodzić tak długo do lekarza, który działa na nerwy. Przecież nie robi Ci jednego zęba tyle czasu.