Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestea89

Betabloker

Polecane posty

Gość nestea89

Od 3tyg biorę 1,25 mg bisoprololu (na kołatanie serca-troche z nerwów i przy tarczycy). Serce zdrowe, echo w porządku, Holger wykazał 2 dodatkowe skurcze. Kardio. kazał lykac przez miesiac i odstawić, a jak mu powiedziała o początkach niedoczynności tarczycy to kazał lykac cały czas i endo ma zdecydować co dalej. Ciśnienie zawsze miałam w normiei puls też a odkąd biorę tab. Cis na poziomie 100/70 i puls 45! Co prawda kołatanie ustało, ale ją czuje się jakbym była pijana, boli mnie głową, mam straszna suchosc w garde i oczach...nie mam chęci do życia i mam problem z koncentracja i ciągle bym spala :( wcześniej przy kołatanie pojawialy się zawroty głowy, mroczki przed oczami i uczucie zimna i opuchniecia(to zimo nadal trwa) ale myślę że to od tarczycy. Dzisiaj postanowiła iż jutro odstawia bisoprololu, czas wrócić do świata żywych! Czy ktoś z was tak miał? Jakieś skutki po odstawieniu? Szkoda mi się truc jak nawet nie ma poprawy...mam tylko nadzieję że nie powrócą dawne objawy...wizytę u innego kardio mam w kwietniu bo ten nie wzbudził mojego zaufania no i był dopiero w trakcie specjalizacji..:/ czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Z góry dzięki za pomoc!

Gość gość
wszystko jest ok, nie mozesz sama odstawic bo moze sie skonczyc powaznie. zmniejsz z 1.25 do 1.00mg

Gość nestea89
Endo wcześniej mi mówił że sama spokojnie mogę odstawic,...krojenie tab na 6czesci to już by było wyzwanie:/

Gość gość
to kup concore 1.25 jest podzialka na 4. wiem bo takie lykam jak ide na impreze i zamierzam brac duzo narkotykow. oszczedza serce

Gość nestea89
Raczej nie mam..pobiore parę dni mniejsza dawkę i zobaczenia, jak dalej będzie bez zmian to odstawiam. Czy miales/AS po tym leku nudności i brak apetytu?

Gość gość
Nie wierzę już w żadne ich obietnice. Wszystko wypróbowałam i tylko jedna rzecz mi pomogła i tą polecam. Electro Antiperspirant Nic innego nie działało na moje pocenie. Jak chcecie wydawać pieniądze na cos co nie pomaga, to wasza sprawa. Ja dzis kupuję sobie dobre perfumy. Electro Antiperspirant po prostu działa i nie muszę wydawać pieniędzy co chwilę na blokery.