Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zepsutykompas

Projekt o afrykańskich kobietach Z Kairu do Kapsztadu Autostopem

Polecane posty

Gość zepsutykompas

Kochane kobietki, chciałabym wam przedstawić swój mały projekt także o kobietach tyle ze tych afrykańskich. Wyruszam w podróż z Kairu do Kapsztadu Autostopem.Z tej podróży chciałabym stworzyć książkę ilustrującą życie kobiet zamieszkujących państwa na mojej trasie, a także nakręcić krótki film i serię videoblogów. W podróżach szczególnie jest mi bliski temat kobiet, tych podróżujących ale także i najprostszych matek i żon.” Afryka nie będzie jedynym miejscem w którym dowiem się jak to jest “być kobietą”. Podczas swojej pierwszej podróży do Afganistanu miałam okazję zgłębić ten temat prowadząc warsztaty z praw kobiet na Uniwersytecie w Kabulu. Często słyszę, że nie mogę/nie powinnam czegoś robić bo jestem kobietą. Ta podróż ma zmotywować, zainspirować i pobudzić do działania, podejmowania decyzji wszystkie kobiety, które wciąż nie mają pewności siebie. Niestety nie uda mi się to bez waszego wsparcia. Z waszą pomocą chciałabym zebrać fundusze na sprzęt, który mi pomoże w rejestrowaniu całej wyprawy. Można przekazać nawet symboliczną złotówkę, liczy się gest i wasze wsparcie. Projekt możecie wesprzeć wchodząc w poniższy link i wybrać nagrody za sumę jaką możecie wesprzeć projekt. Nagrody to symboliczne podarunki, które postaram się przywieźć każdemu z mojej podróży. Po wybraniu nagrody klikamy WESPRZYJ PROJEKT i gotowe! Dzięki waszemu wsparciu będę o krok bliżej to wymarzonej podróży przez Afrykę Szczegóły projektu w linku! polakpotrafi.pl/projekt/autostopem-z-kairu-do-kapsztadu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować