Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtkowaaaa

ludzie po ile kupujecie majtki

Polecane posty

Gość majtkowaaaa

i czy ktoś nosi zwykłe bawełniane czy to obciach i aseks takie nosić?

Gość gość
Po 5 zł ale ja nie mam faceta

Gość majtkowaaa
aaaa....no to ja też po 5zł. i też nie mam. Znaczy mogę nosić.

Gość gość
Ja powiem tak - kiedys kupowałam koronkowe, stringi, albo stringi koronkowe bo myślałam, że to takie sexy.. Kiedyś czytałam książkę, w której bohaterka miała sesję zdjęciową w bieliźnie i szło to mniej więcej tak: "była bardzo zgrabna, leżała na łóżku naga, tylko w bawełnianych biodrówkach i wyglądała bardziej sexy, niż jakakolwiek kobieta wyglądałaby w stringach". I wtedy pomyślałam "to jest to"! I poważnie, zaczęłam kupować zwykłe bawełniane majtki. Ale nie figi - bo one brzydko zniekształcają pośladki, ale biodrówki. Nie mam faceta, ale jak go poznam, to nic się nie zmieni. Mam ładne ciało i naprawdę uważam, że skromne, bawełniane majteczki wyglądają bardzo seksi;) Poza tym w naturalnych tkaninach ciało lepiej oddycha.

Gość gość
Ja nosze bawelniane, ale nie takie babcine, tylko fajnie skrojone panty np. z koronka. Lubie markowe ciuchy, ale majtki kupuje albo z przeceny (zwykle w Teka Max), albo tez w HM, tchibo itp. Mam wiele par, tez z elastanem itp i jak juz sie troche zniszcza to je wyrzucam i kupuje nowe. Natomiast staniki wole drozsze, bo sa zwykle tez lepiej dopasowane. Kompletow nie lubie, mam tylko jeden czy dwa, ale zwykle i tak nosze tylko staniki w kolorze ciala.

Gość gość
No jak nie masz ich komu pokazywać to jakie to ma znaczenie?

Gość gość
ps. a aseksulane to są takie "babcine" figi w kwiatuszki, które czasami sprzedają z polówek na ulicach ;)

Gość gość
Nie wiem, czy to było do mnie (:47) ale dla mnie ma znaczenie. Lubię na siebie zerknąć w lustrze i wiedzieć, że fajnie wyglądam. Tak samo nie noszę dziurawych skarpet , "bo nikt nie widzi";) Ubieranie się dla kogoś to ostatnia rzecz, jaką bym robiła. I podobnie jak :48 lubię dobrej jakości staniki i to w nie inwestuję. I naprawdę w nich "przebieram". Potrafię zamówić 20 sztuk tylko po to, żeby je spokojnie w domu przymierzyć i odesłać 19 z powrotem :)

Gość majtkowaaa
dzięki za żywy udział w dyskusji ;) No dla niektórych osób generalnie jak majty nie są fikuśne to jest aseks. Takich w kwiatuszki ze straganu ruskiego nie planuję jakby co ;) Mam dylemat ile kupić, bo mam 2 pary :( ....reszta dostała nóg a słowo honoru, że miałam 5 par...

Gość gość
ps. fajne czteropaki mają w tesco, wychodzi 6 zł za sztukę.

Gość gość
Bawełniane 0. 99 centów z sztukę, czasami dwie za $1.00

Gość gość
aseks to będą: jak będą za małe (będą sie robiły boczki), za duże (będą obwisały), albo źle skrojone (mi np. figi nie leżą, bo brzydko spłaszczają tyłek).

Gość gość
po 3zł.szt u chińczyka

Gość gość
A ja wlasnie wole mniejsze majtki, bo wtedy nic mi nie wystaje jak sie schyle. Nie ma nic gorszego niz wystajaca bielizna spod spodni. Z tego tez powodu nie cierpie takich tradycyjnych majtek z wysokim stanem. Nie lubie tez stringow bo sa niewygodne, malo praktyczne i nie ma w nich niczego seksownego.

Gość majtkowaaaa
dobra, mam już plan majtkowy. Moi chińczycy niestety sprzedają majty po 5-6, więc lepiej kupić u Polaka za 5-6, bo chociaż się wspiera polski kapitał. Dziękuję za wszystkie głosy, były bardzo pomocne dla mnie.

Gość gość
Ze co ze 2 pary gaci masz,a miałas 5. Ja mam cala szuflade,i kilka zawsze nowiutkich lezy. Kupuj***awełne z domieszka lycry. Same bawelniane fatalnie mi sie nosi ,jakis takie szorstkie,tępę pod spodniami sa. Zawsze mam pod kolor stanika,tak sie najlepiej czuje. Ale stanik najczesciej czarny,grafit,beż.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość majtkowaaaa
dzięki za info o tesco ;) No 2 pary mam :o ..jakby moja szefowa o tym wiedziała, to by miała następny powód do przysrania, taką mam dobrą szefową...po okresie wielu lat bezrobocia znalazłam pracę. I dopiero po paru miesiącach cokolwiek mogę załatwić (na poziomie majtek)więc widzicie jak dobrze zarabiam.

Gość gość
nie kupuje, po baci zostalo z 50 sztuk to trza wykorzystac, co sie bedzie marnowac...co prawda sa troche za turze ale jak sie gumke naciagnie to sie trzymajo.

Gość gość
O Matko,to nie chodzi o zarobek ,tylko o zanidbanie twoje No jak kobieta moze miec 2 pary majtek. Jakbys w ciagu dnia musiala ze 2 razy przebrac,bo zwyczajnie bys sie posrala,albo okres dostala. I takie ciagle prane i noszone to po paru tygodniach do uzytku sie nie nadaja,szczegolnie prane recznie to juz calkiem powycierane.

Gość Maritka1
Ja cenie sobie dobrej jakości bieliznę i nigdy na tym nie oszczędzam, kupuje w Allesie, fakt, że płace około 50zł, ale jakośc jest naprawde świetna. Polecam!

Gość gość
Nie oszczędzam na bieliźnie. Kupuję tylko majtki i biustonosze Triumph w sklepie www.telimena.pl. Sprawdzona jakość, dobra cena i naprawdę różne modele. Kiedyś kupowałam tańsze rzeczy, ale po dwóch praniach wyglądały jak szmaty...

Gość martynka386
Ja różnie, kilka-kilkanaście zł, ale ostatnio najczęściej kupuję coś w sieci na allesie, bo do galerii mam daleko

Gość brygida258
różnie, czasem gdzieś na promocji za kilka zł, ale przeważnie na allesie kupuję

no ja zawsze kupuję do kompletu z allesa, no to placę te 50 zyli, ale czuję się przynajmniej bosko i kobieco, nie ważne, czy ktoś akurat ogląda te moje majciochy, czy nie :D

Gość gość
Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o

Figi Cora wykonane są z bardzo przewiewnej bawełny. Mają cudowny kremowy kolor i idealnie nadają się pod spódnice, sukienki czy bardzo obcisłe spodnie. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.