Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka krolow

samotna mama a facet

Polecane posty

Gość matka krolow

Witam wszystkich:-) jestem mama trojki swietnych chlopakow i tak sie zastanawiam, poniewaz moj partner okazal sie dupkiem i zostalam ze szkrabami sama, czy mozna przezyc zycie w pojedynke? Czy moga wypowiedziec sie Mamusie, ktore niechca kolejnego Piotrusia Pana w swoim zyciu,jal sobie radza, czy sa szczesliwe??? Nie wiem czy chce pakowac sie w nowy zwiazek, zreszta z 3 dzieci pomimo tego, ze podobno ze mnie "fajna laska" przed trzydziestka i tak mialabym strasznie ciezko aby ktos pokochal mnie i moich ancymonow. Pozdrawiam:-)

Gość gość
Nie trać nadziei.Ja też ma 3 dzieci i cudownego faceta dla mnie i dla dzieci. Żaden rozwodnik .Miałam szczęście że go znalazlam.

Gość gość
mógłbym się z Tobą związać ale pozbądź się dzieci. Oddaj je komuś byśmy mogli założyć normalną rodzinę! Cudzych dzieci wychowywać nie będę bo to hańba dla Mężczyzny!

Gość gość
7:59 Lecz się przyglupie.

Gość gość
Mój znajomy związał się ostatnio z kobietą która ma dwóch synów. Sam jestem w szoku ale jak widać można. A ta kobieta przeciętna do bólu albo i brzydka.. więc Ty tym bardziej znajdziesz.

Gość gość
skoro masz dosyć facetów to znajdź sobie koleżanką [chociaż w następną ciążę nie zajdziesz] :)

Gość gość
moj partner okazal sie dupkiem i zostalam ze szkrabami sama, czy mozna przezyc zycie w pojedynke? Akurat do tego chcę się ustosunkować. Jeśli okazał się dupkiem to podejrzewam, że po pierwszym dziecku. Rozumiem miłość myślenie "może zmądrzeje" a nawet drugie dziecko żeby ratować związek. Ale na cholerę robiłaś to trzecie. Dobra załóżmy - nie moja dupa, nie mój kłopot. Czy można przeżyć życie w pojedynkę? Pewnie tak ale po co? Dzieci kiedyś dorosną i sobie pójdą. Wizja samotnej , zgorzkniałej starej baby sama włazi na oczy. Może ktoś jest w stanie to zaakceptować u siebie - ja nie.

Gość gość
kolejna puszczalska marudzi eh

Gość matka krolow
Te "3" to blizniaki:-D uwielbiam komentarze w stylu "pozbadz sie dzieci lub puszczalska" - osob o tak niskim poziomie, zdania nie bierze sie pod uwage wiec jesli celowo chcesz kogos "zranic" to radze najpierw przyjzec sie sobie i udac sie do psychologa w celu leczenia wlasnych kompleksow.

Gość gość
to dostaniesz tysiaka albo nawet półtorej co miesiąc na pewno jakiś bezrobotny się trafi :D

Gość gość
Jak jesteś fajną laską i nie stronisz od bzykania to może jeszcze coś z tego być. Najlepszy byłby ktoś kopnięty w dupę przez byłą bo bezpłodny a pragnący mieć dzieci. Szkoda, że nie ma wyszukiwarki :)

Gość matka krolow
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!!! Prosilam o wypowiedzenie sie MAMUS wiec jak nie masz "cyckow" ktorymi wykarmiles dzieci to znajdz sobie inny temat gdzie twoj glos sie liczy. Przerazaja mnie takie komentarze, po nich jest widac jak Polska ma cos osiagnac i sie wybic w swiat majac takich obywateli - smiac sie z czyjejs sytuacji najwieksza frajda:-)

Gość gość
To była zupełnie poważna odpowiedź faceta. Możesz sobie spekulować z mamuśkami i żyć w świecie fantazji, ale co ma wykarmienie "cyckami" dzieciaków do znalezienia faceta ? Ale cokolwiek, powodzenia życzę! :)

Gość matka krolow
Czy ja tam pisalam, ze szukam faceta??? Nieeee ja sie pytalam o cos innego. Dlaczego nie czytacie ze zrozumieniem. Ja nie chce faceta, narazie jestem mloda i sama od bardzo niedawna, tylko chcialam sie dowiedziec jak bycie singlem wyglada na dluzsza mete. Czy kobiety po pewnym czasie zmienialy zdanie itp.

Gość matka krolow
O wlasnie gosc 1:51 a czy ja prosilam o wypowiedzenie sie Panow w moim temacie???

Gość matka krolow
Wiecie czego sie dowiedzialam dzis. Tatus moich dzieci wyjechal sobie na mazury i to z dziewczyna z ktora mnie zdradzal jak bylam w ciazy z blizniakami. Kurcze, ta dziewczyna wie o chlopakach do tego dzieciaki maja dopiero po 3 miesiace. Zastanawiam sie skad biora sie tacy ludzie. Probuje sie postawic na miejscu tej dziewczyny i ja zrozumiec ale za nic nie potrafie!!!

Gość gość
" jestem mama trojki swietnych chlopakow i tak sie zastanawiam, poniewaz moj partner okazal sie dupkiem " - skąd wiesz że świetnych? Może charakter po dupku odziedziczą? :]

Gość matka krolow
Charakteru sie nie dziedziczy, charakter sie wyrabia:-) a zrobie wszystko aby mialy inne podejscie do pewnych spraw niz ojciec. Zreszta tatus sie chlopcow wyrzekl wiec raczej kontakt beda miec minimalny.

Gość gość
Dasz radę. Jestem po rozwodzie. Z ex mamy trójkę dzieci. Caly czas z byłą mam bdb kontakt. Jest sama i swietnie sobie radzi. Roznica w tym, ze ja dzieci nie opuszcze nigdy. A u nas tak sie zdarzyło, ze oboje doszlismy do wniosku, ze sie razem meczymy. Nie zdradzalismy sie,nie kłóciliśmy...

Gość matka krolow
To ze dam sobie rade to wiem, przeciez sie nie poddam, mam dzieci i wezme za nie odpowiedzialnosc. To fajnie ze potraficie sie dogadac, z moim ja nie umiem. Zwariowal juz calkiem. Nie rozumiem tez jego zachowania, jak ojciec moze opuscic rodzine, przeciez dzieci chcial a teraz co. Kazdego dnia coraz bardziej dociera do mnie moja glupota ze zwrocilam na niego uwage.

Gość gość
Nie wiem czy chce pakowac sie w nowy zwiazek, zreszta z 3 dzieci pomimo tego, ze podobno ze mnie "fajna laska" przed trzydziestka xxx ledwo cię zostawił a ty już rozkminiasz o nowym posuwaczu? dziećmi się zajmij a nie tylko ku/tasy ci we łbie!!!

Gość gość
Tak się kończy jak się lata za bad boyami i uprawia z nimi seks! Zajmij się dziećmi a nie k****a szukasz i frajera co będzie wychowywał bękarty jakiegoś gnoma bez zasad i honoru.

Gość gość
Wiem,źe pytasz kobiet,ale wypowiem się.Ja jestem facetem z trójką dzieci,nas zostawiła mamusia.Też mam dość związków,na początku było okej,ale na dłużej to źle samemu,przynajmniej mi.Tylko facetowi z dziećmi to już niemożliwe znaleźć kogoś.

Gość matka krolow
18.05 i 18.18 prosze nie komentowac jak sie czytac nie umie. I nic nie szukam. Zreszta nie zalozylam tego tematu aby ktos mnie ocenial, tymbardziej nie znajac mnie:-) tylko oceniac potraficie. A do samotnego tatusia, bardzo Ci wspolczuje,do tego szkoda mi Twoich dzieciaczkow bo bez matki maja ciezko, ale jakby miala zostaw z Wami i mialoby byc zle to niech lepiej idzie. I nie martw sie. Mojego znajomego mame i jej siostry wychowala obca kobieta, pokochala ich ojca i zaopiekowala sie dziewczynami. Nigdy nie zapomne jak umarla a mama kolegi ryczala jak bobr bo tak ja kochaly.