Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda śmierć przez powieszenie na klamce

Polecane posty

Gość gość

Długo trwa ? Slyszalem coś o kregach i chwili

Gość gość
powieszenie na klamce czy czymkolwiek jest o tyle brzydkie że język z gęby wystaje, oczy się wybałuszają, i jak przy każdym zgonie....sikasz i s/r/a/s/z bo mięśnie tracą napięcie.

Gość gość
Nie wiem jak wygląda szybkość zgonu

Gość gość
Odkąd usłyszałem od dziadków o tym że dawniej ludzie "wieszali się na klamce" zastanawiam się na czym to polegało:P bo o ile ogólnie rozumiem na czym polegało powieszenie się to nie mogę zrozumieć jak ktoś wiesza się na czymś co jest metr nad podłogą

Gość gość
Ja ostatnio zrobilem pół kroku kiedyś zrobię caly w ciągu kilku msc

Gość gość
wlasnie,tez się zastanawiam na czym polega pow na klamce to tak jakby sznurek przywiazac sobie do buta przeciez nie da się w ten sposób;\ moze wez sobie połknij 3 witaminy c bedzie podobny efekt

Gość gość
Sznur zaczepiasz na klamce i na szyje a potem się opuszczasz ciężarem ciała, sznur się zaciska i blokuje dopływ krwi w tętnicy potem się odpływa i na końcu mózg po paru minutach zaczyna obumierać

Gość gość
Hehe. Ja właśnie zamierzam jak już co, popełnić samobójstwo przez powieszenie w taki sposób.

Gość gość
e tam lepiej jest skoczyć z wieżowca. bardziej spektakularne i przynajmniej ostatnie sekundy życia są przyjemne, lecisz wolny jak ptak ;)

Gość gość
wygląda jak bida pozbawiona pomysłów i gestu z rozmachem,nawet nima szans by się pośmiać!!!

Gość gość
Nie jestem zalogowany idioci

Gość gość
idioci jak na każdej stronie

Gość Jestem

Z doświadczeńnia to powiem tak... Zakładasz pase z pętlaą i opszczasz się ciężarem ciała... Gdy robi się cię ciemno przed oczami to po chwili odpliniesz i jak jest wszystko ok to już jesteś jedną nogą tam.... Jesteś nie świadom i wisisz już bezwladnie... Niestety w moim przypadku pasek się zerwał i obudziłem się telepiac jak ryba na ziemi... Tak więc tak wygląda wieszanie na klamce a przynajmniej w moim przypadku