Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwykłe życie,pożycie i współżycie ze zwykłą kobietą

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym zwyczajnie żyć,pożyć i współżyć ze zwykłą kobietą.

Gość gość
Nie da się, życie z kobietą to wieczna szarpanina.

Gość gość
nie z kazdą,trzeba się dobrać i to docenić,dorosnąć do związku ,tak jak we wszystkich relacjach międzyludzkich

Gość gość
ludzie jak się nie dobiorą,jak wyjdą między nimi różnice nie do przeskoczenia to zawsze sobie zrobią piekło z życia,czy to chodzi o żonę,rodzeństwo,kolegów od imprez

Gość gość
a ja chciałbym takiej zwykłej kobiet z którą byśmy niezle ze sobą funkcjonowali a to co nas bardzo różni byłoby wręcz ciekawe,mam nawet taką jedną na celowniku,ale co ma być to będzie

Gość gość
myślę,że obecne chwile będę wspominać z nostalgią a kto ma z kim być,komu będzie z kim lepiej,kto powinien być sam się wyklaruje się i wyjaśni,mimo wątpliwości człowiek będzie się cieszył,że coś tak a nie inaczej wyszło

Gość gość
co dla ciebie, autorze oznacza ZWYKŁA KOBIETA? pytanie za 5 zł. :classic_cool: :P

Gość gość
taka z którą można normalnie i zwyczajnie funkcjonować,nie czuć się jak na bombie z różnych powodów,z którą byśmy się sobą na tyle zajęli od seksu po rozmowy,żeby nie popaść w marazm,ale żeby te było miejsce na własne życie,zainteresowania,książki czy wycieczki,nawet osobno zęby się nie przymuszać

Gość gość
myślę, że nadużywasz słowa ZWYKŁA :P

Gość gość
może i tak,ale ja tęsknię za zwyczajnością,przeciętnością,ja jestem z rodziny gdzie każdy miał jakieś schizy,a ja jako najspokojniejszy musiałem to wszystko znosić i tolerować,