Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sasiedzi wariaci!

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia mam nowych lokatorów za sciana. Mieszkanie ciagle wynajmowane niestety. Przed owymi lokatorami mieszkali studenci wiec ciagle imprezy po naszej interwencji wlasciciele ich pogonili. Teraz mamy mlode malzenstwo ale znowu jest problem bo strasznie glosno to robia! znowu mam zwrocic uwage wlascicielom? co radzicie?

Gość gość
zająć sie swoim zyciem -w kazdym jego aspekcie,równiez seksualnym

Gość gość
no tak ale jest to uciazliwe te wieczorowo nocne jeki

Gość gość
to co maja zrobić, iśc do hotelu, bo tobie to przeszkadza?

Gość gość
chyba zdaja sobie sprawe z tego ze za sciana maja sasiadow?

Gość gość
aha, to mają się kontrolować, bo ty spac nie możesz. Nie przesadzaj, chyba cała noc nie jęczą, wtedy ty też weź sie za chłopa, nikt nie jest ci winien, że nie umiesz czerpac z seksu przyjemności

Gość gość
tez jestem glosna w trakcie sexu ale to nie znaczy ze caly blok ma mnie slyszec jak mi dobrze itd!

Gość gość
serio przesadzasz,zaopatrz sie w słuchawki bezprzewodowe i już ,u mnie sasiad całymi dniami napiernicza na gitarze,drugi puszcza nute na full ,inny ciągle cos remontuje ,a sąsiadka non stop krzyczy do siebie samej bo ma coś z głowa. Nic mi nie przeszkadza,bo mam na tyle interesujące życie że nie muszę patrzeć za ściany,jak chcę w spokoju posłuchać swojej muzyki czy tv to nakładam słuchawki. A sąsiada mam takiego u dołu,kawaler po 40,przeszkadza mu że po 22 ktoś w ogóle chodzi po mieszkaniu.

Gość gość
moi sasiedzi sa naprawde ok ale ta dwojka przesadza. Zaczynaja mnie wkurzac tez tym ze moj maz jak tylko oni zaczynaja nabiera ochoty wiec sie zaczynam zastanawiac kto go podnieca czy ja czy oni tym jeczeniem i gadaniem.

Gość gość
pomyśl jak "umilić" im życie, dzwoń z budki w ich imieniu po różne służby, różne kontrole na nich nasyłaj może odczepią sie i dadzą ci spokój

Gość gość
to włącz głośniej muzykę,rozumiem że mogłoby być to uciążliwe gdybyś miała małe dzieci,ale tak? problem z d**y i tyle. Msz spore zadadki na upierdliwą starą babę,zastanów się nad sobą .

Gość gość
Zamawiaj ogromne ilości jedzenia pizza itp. pod ich adres, to odechce im sie uprzykszać ci życie.

Gość gość
A ja Cie rozumiem. Sama mialam pietro wyzej sasiadow wariatow. W tygodniu sie klocili GLOSNO, w nocy pieprzyli takze nawet moj ojciec po ich seksie wychodzil na fajke, a w weekend imprezy i trudne sprawy na balkonie przy papierosie. Porazka. Nikt nie kaze nikomu siedziec jak mysz pod miotla w mieszkaniu ale do cholery blok to nie domek jednorodzinny. I wypada zwazac troche na komfort innych lokatorow.

Gość gość
nie chodzi mi o uprzykszanie komus zycia ale jakies zasady trzeba zachowac. Sex jest dla ludzi ale czy ich to nie krepuje ze inni ich sluchaja?

Gość gość
zadzwoń dla nich po panią do towarzystwa :D

Gość gość
nagraj ich odgłosy i puść na full jak będą hałasować

Gość gość
kuz ich nagralam ale sie troche krepuje zeby im to poscic

Gość gość
skoro argumenty słowne do nich nie trafiają, to musisz użyć innych metod aby mieć spokój

Gość gość
Oni jak widać nie krępują sie. Albo coś zrobisz, albo będziesz znosić upierdliwców.

Gość gość
najbardziej mnie wkurza to ze mojego meza najwyrazniej te jeki podniecaja!

Gość gość
no to masz problem niestety

Gość gość
no to korzystaj z tego i oddawaj sie mezowi. Proponuje tez byc glosno razem z nimi.

Gość gość
ja mam takich sasiadow i bardzo czesto jak oni zaczynaja to my tez albo na odwrot niezla zabawa haha