Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA JESTES

Polecane posty

Gość gość

OSZKAA JESTES

Gość gość
sledza?Ona tu non stop siedzi na zawolanie :Da te sznurki sie ciagna za ta mitomanka jak cielaki:D

Lovely zazdrosna se jest hehe Dała fotke do oceny i myślała że będzie nową gwiazdą na kafe a jedyne czego się doczekała to fali hejtu... Oszeczke tu wszyscy uwielbiają więc inne panny są zazdrosne ;) kobiety są bardzo łatwo przewidywalne w tego typu sprawach hehe...

Heheshki mi nie potrzeba byc gwiazda kafe bo ja tu rzadko cos na powaznie pisze. Oszka jest tu normalna-mila. Ja przychodze potrollic wiec gwiazda na pewno nie zostane xD a hejt dotyczyl o dziwo nie figury tylko braku kasy i... Prostego topu? :D Bo powinna wstawic foto w palacu i w bieliznie LaPerla :D

Gość gość
buhaha faktycznie najpiekniejsza z calej wsi🖐️

Lovely jest odwazna ja bym fotki figury tutaj nie wstawiła bo zle znosze krytyke

No to chyba czytaliśmy dwa inne tematy :D widziałem jak tam cie tyrali i doczepiali sie do wszystkiego, no ale zresztą tak to jest na kafe, choćby najcudowniejsza piękność dała tu fote do oceny to by ją zjechali... Na moje masz za chude nogi lovely :P przypakuj troche w udach hehe

Gość gość
Dzień Dobry Pati

Oszka figura to pol biedy. Wazne w co sie ubierzesz i czy masz ladne mieszkanie a jak te kryteria spelnisz to i tak cos wymysla :D kolejna prowokacja moja bo samoocene akurat mam wysoka w tej kwestii tylko chcialam pokazac, ze tu tylko hejt jest mozliwy w kazdej kwestii

Ty Pati to akurat nie masz się czego wstydzić :) ale lepiej nie wstawiaj bo tak jak mówie oni każdego zgnoją

Heheshki ja lubie chude nogi no :D na moj gust to sa za grube :D hahaha Cynic mnie gnoi-tu mnie boli xD

To powiedzcie dziewczyny ile macie cm w obwodzie uda :P Tak mniej więcej w połowie uda zmierzcie przy okazji ok? ;) chociaż już sie kiedyś zdziwiłem bo był taki temat i dziewczyny miała niewiele mniejsze wymiary niż moje uda a mi sie wydaje że mam dość grube upakowane 58cm a tamte panny też miały ponad 50

filipem sie nie przejmuj jednego dnia bedzie cie tyral a drugiego kochal.. ten typ tak ma

oszkaa ile minęło od rozstania kiedy zapomniałaś o byłym? I ile razem byliście ze sobą :(

Gość gość
Tak samo Jak ty Patrysiu

Lovely ty jestes rocznik 90 czy 91? mnóstwo ludzi tu na kafe z tych roczników hehe