Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie pozwala się dotykać. Oddalamy się...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestesmy malzenstwem od 3 lat. Od paru tygodni mąż zabrania mi się dotykać. Kiedy go przytulam od stoi jak widły i mnie nie obejmie. Kiedy próbuje pocalowac odsuwa się lub cmoknie i zaraz ucieka. Pieszczoty nie wchodzą ostatnio w ogóle w grę. Kiedyś mu się podobaly, nawet slyszalam jakies komplementy. Teraz narzeka że mam przestac bo go to łaskocze, denerwuje i nawet uslyszalam "jak czegoś nie potrafisz robic to sie za to nie bierz"... Bardzo mnie to zabolalo. Wszelkie próby zbliżenia kończą sie fochem z jego strony. Maz nie chce rozmawiac na ten temat. Dbam o siebie, ostatnio nawet bardziej niz zwykle zeby mu zaimponowac. Z tego wszystkiego przestałam myśleć co powoduje takie zachowanie z jego strony a czesciej mysle ze to ze mna jest cos nie tak. Jest mi przykro. Nie wiem co juz mam robic. Wizyta u psychologa nie wchodzi w gre. Romans również ponieważ juz go sprawdziłam pare razy. Nie mamy żadnych problemow przez które mogloby sie to odbijac na nas (rowniez w pracy). Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam.

Gość gość
może zdradza?

Gość gość
O, kochana miałam identyczną sytuację. Jeżeli zdrada z jego strony nie wchodzi w grę (ale bądź taka pewna, w dzisiejszych czasach naprawdę łatwo sie kamuflować :))) Po prostu odpuść. Nie naciskaj. Dbaj o siebie. Kup nową koszule nocną. Pokus go. Zrób sie troche niedostępna. Zagraj jego taktyką. Może tak jak samo przyszło samo przejdzie. U mnie podziałało. Partner zaczął mnie dostrzegać jako kobietę. Niestety pól roku później jak już myślałam że naprawdę jest ok odezwal sie do mnie mężczyzna którego kobieta ma romans z moim partnerem. Okazało się to prawdą. No cóż. Dobrali sie. Życzę jak najlepiej. Powodzenia: ))

Gość gość
PYTANIE ZA 100 PUNKTOW!!! Dopuscil sie jiz zdrady???

Gość gość
Tak...

Gość gość
Pewnie przestałaś go pociągać, być mozę Cię kocha , ale nie kręcisz go, faceci oddzielaja milosc od seksu niestety

Gość gość
A dlaczego ty kobieto-żono robisz wszystko, żeby mu się 'przypodobać"? Nie rozumiem tych umizgów, zaczepek. Zajmij się sobą i swoimi sprawami. Odpuść sobie i nie terkocz, jakby cie nakręcali. Wtedy może szanowny mąż "zauważy", że coś jest nie tak, a jeśli dalej będzie chłodny w stosunku do ciebie, to na mur ma jakąś niunię na boku.

Gość gość
Ma romans z facetem sprawdz czy goli sobie anusa !

Gość gość
No to BINGO :ppp

Gość gość
10:28- ma 100% racji, skoro jest chłodny wobec Ciebie stań się taka sama dla niego, miej trochę godności bo nie będzie Cie szanował

Gość gość
Na siłę mam się mu przypodobac? Naprawdę próbowałam wszystkiego co go kreci. Nagle zmienił gusta? Jedyne co potrafi ostatnio to krytykowanie, wrecz nabijanie sie ze mnie czego bym nie zrobila zeby podkrecic atmosfere. Jak oddzielić miłość od seksu? Moim zdaniem seks to część miłości. Jak to możliwe ze nie pociaga nas ktos kogo kochamy?

Gość gość
Dokładnie! !! Olej go. Wiem że to przykre ale jeżeli masz do siebie szacunek to zajmij aie sobą. NIE ŻEBRAJ O MIŁOŚĆ

Gość gość
uwierz ze mozliwe. to tylko samiec hihi

Gość gość
on juz cie kiedys zdradzil a ty nadal z nim jestes i jeszcze mu sie nazucasz , zalosna baba z ciebie , facet daje ci do zrozumienia ze nic dla niego nie znaczysz a ty dalej swoje , i jeszcze taka glupia jestes ze myslisz ze cie nie zadradza

Gość gość
Kobieto, przestań koło niego biegać. Nie wstyd Ci, ze żebrzesz o seks? Nie chce to nie. Zajmij się sobą, kup nowe ciuchy, nowa bieliznę, idź do fryzjera/kosmetyczki i umów się z koleżankami w weekend na imprezkę.

Gość gość
troche niedojrzaly ten twoj maz. Sorry ale dla mnie tez troche robisz z siebie idiotke.

Gość gość
Nie chcę nic na siłę. Po prostu pojawił sie problem to ataram się go rozwiązać. To normalne ze chcę mu się podobac.

Gość gość
dziś albo ma kogos, albo zdradza przez internet...juz mu nie imponujesz i tyle, zatem ja bym odpusciła i tyle..nic na sile

Gość gość
jakie tu wszystkie madre to nie jest chlopak a maz zaloze sie, ze te wszystkie doradzajace sa stanu wolnego stad takie doradztwo do doopy:D

Gość gość
dziś Nie da się rozwiązać problemu, kiedy druga strona ma Cię głęboko w dupsku!

Gość gość
moja żona tylko chciała się przytulać, miziać ale coś wiecej to zapomnij, doszedłem do wniosku że się zajmę swoimi sprawami i też ją tak odtrącam. To nie ze złości ale żeby mi doopy nie zawracała, nie ma seksu nie ma miziania.

Gość gość
Przestań won z kafe autorko szukaj pomocy na stronie katolickiej tam szybciej ci pomogą

Gość gość
wlasnie, pomodl sie i problem zniknie:D

Gość gość
Też miałam taki problem w związku i też to przeżywałam. Obecnie już wiem czemu tak było i wydaje mi się to dosyć prozaiczne:P Mój chłopak zawsze lubił się przytulać, całować i seksić a w pewnym momencie stał się niedotykalski. A wynikało to z tego, że zmienił pracę, dłużej pracował był ogólnie rozdrażniony i bardziej zmęczony. Jak sam mówił wszystko go wtedy drażniło i bał się że po przytulankach będe chciała czegoś więcej a on zwyczajnie nie miał siły. Troche to trwało i mnie niesłychanie frustrowało, byłam przekonana że mnie już nie kocha, nie pociągam go itd. Po jakimś czasie unormowało mu się z tą pracą i wszystko wróciło do normy;) czego i tobie autorko życze🖐️

Gość gość
Pomodlić się o męża na różańcu

Gość gość
facet ja zdradzal , a ona lazi za nim i tulic sie chce , no kretynka

Gość gość
Mogła mu jakaś inna pokazać, co to znaczy świetna laska w łóżku i teraz własna żona może go trochę śmieszyć, jeśli jest słaba w łóżku.