Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaAga89

Czy mu zależy?

Polecane posty

Gość AgaAga89

Witam, proszę o ocenę sytuacji. Z pewnym mężczyzną znamy się od 6 lat, jednak dopiero 3 msc temu zaczęliśmy mieć ze sobą stały kontakt ponieważ znowu było nam dane się spotkać po paru latach. On jest 9 lat starszy ode mnie. Podstępem wyciągnął ode mnie nr telefonu. I od razu zaczął pisać smsy i dzwonić. Mówił mi że nasza znajomość to było jego marzenie, że podobam mu się od dawna, od kiedy mnie zobaczył. Na każdym kroku mówi mi komplementy. Nie ukrywam że to miłe...Ostatnio miałam rano jechać do rodzinnego domu autobusem, a odezwał się On. Zaprosił na śniadanie- stwierdziłam czemu nie i poszłam bo mieszka nie daleko. Uparł się że zawiezie mnie sam, no i zawiózł 60km, po czym jak dojechaliśmy zapytał o której wracam i uparł się że po mnie przyjedzie. No i jak mówił tak zrobił-przyjechał. Co o tym myślicie? Zależy mu? On też nie jest mi obojętny.

Gość gość
Pewnie, że zależy :) Oceniam tylko po tym co napisałaś.

Gość gość
a co mamy o tym myslec? to nie nas adoruje, my go nie znamy:D jego o to spytaj:D

Gość gość
Tak zalezy.

Gość AgaAga88
Jestem takim tchórzem że pewnie nigdy nie zapytam! Dziękuje za odpowiedzi! ;)

Gość gość
Spytaj, czy byłby zadowolony jakbyś przyszła do niego bez majtek i wszystko jasne.Odrzuć wstyd, żyje się raz.Jak ci zależy to kuj żelazo póki gorące.Spytałam się tak mojego i od razu przeskoczyliśmy etap trzymania się za rączki i patrzenia w oczy a zamiast tego wyżywaliśmy się w seksie.Mając 26 lat czekałam od mężczyzny konkretnych kroków a nie podchodów.Teraz jesteśmy razem 10 lat a łóżko nadal jest u nas gorące i z przyjemnością w nim się relaksujemy.

Gość AgaAga89
To akurat nie jest tu takie proste...