Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie od razu w rozmowie ze kobieta jest pusta i niezbyt mądra???

Polecane posty

Gość gość

jak sie zachowuje taka kobieta??? czy potraficie to rozpoznać od razu w rozmowie ,że macie do czynienia z kimś mało inteligentnym? tylko nie oceniajcie ludzi po studiach błagam.. bo ja znam mase dziewczyn bez matury a inteligencją bija na glowę te po studiach.mówie serio.. chodzi mi bardziej o cechy charalteru i zachowania jakie wyrózniają wg was taką pustą kobiete

Gość gość
PO GLUPIEJ MINIE

Gość gość
robią rarzące błędy ortograficzne w rozmowie

Zaczynają się bawić włosami i opowiadają gdzie to nie były z ą ę i patrzą w górę jakby były w obłokach... Jeden symptom pustostanu.

Gość gość
po tym jak się wypowiada i jakie ma zainteresowania, co robi w wolnym czasie, czy lubi zwierzeta . Np. jeśli jej celem w życiu jest oglądanie seriali typu trudne sprawy to dziękuję..

Gość gość
pytaja sie czym przyjechałem

Gość gość
Jak zadam jakiś trudniejszy temat i w jej wzroku widzę ból myślenia to już wiem.

Gość gość
a jesli laska odpowiada ze ma takie zainteresowania jak-polityka,medycyna naturalna, to jest debilem czy nie.

Gość gość
To zależy co wie o polityce i medycynie :P

Ja po kilku zdaniach potrafię stwierdzić z kim mam do czynienia :D Po użytych słowach, po budowie zdań, po tematach rozmów które zaczyna ;)

Gość gość
Neptyk dziś Ty to lepiej milcz i wstydu oszczędź

Albo jak mówi na jakiś temat o którym nie ma pojęcia. To widać :D

Gość gość
neptyk ale jak mówi taka kobieta ze wiesz ze jest głupia lub inteligetna??

Gość gość
Bo nie ma w d***e dżemu

Gość gość
Wg mnie tzw. Small talk powinien być o bezpiecznych tematach typu pogoda. Nie każdy ma ochotę rozmawiać na poważne tematy.

Gość gość
ja głupola poznaje po tym że uważa się za bóg wie co , myśli że jest mądrzejsza od wszystkich Inteligencja to jest cos takiego że osoba zna swoją wartość, nie musi sie chwalić a i tak swoje osiągnie

Gość gość
A ja jak kogos ppznaje to mam gdzies czy ktos jest inteligentny czy nie. Jest jaki jest. Browara można i z glupkiem wypić.

Mówi prostymi zdaniami, ogólnikami, żadnych konkretow. Nie ma wiedzy na dane tematy. Rozumiem ze człowiek nie jest wstanie wiedziec wszystkiego ale jak nie ma wiedzy na tematy powszechne, o aktualnych wydarzeniach w Polsce i na świecie no to słabo. Chociaż jakby miała hobby i ciekawie oni opowiedziała to jest plus.

Gość gość
kuxwa, jak można robić rażące błędy ortograficzne w rozmowie??? ja prdl, co za nieuki tu siedzą :o i jeszcze się taki/a uważa za mądrego/ą

Gość gość
gość dziś Weź poluźnij poślady. Niczyja to wina, że się na głupich żartach nie rozumiesz .

Gość gość
gość dziś A jak mozna robić takie błędy w pisowni.

Gość gość
problemy z wypowiadaniem sie nie musza oznaczac ze kobieta jest pusta. Ja sie czasem nke mogę wypowiedziec z czystego zawstydzenia, rozmowa z kims nowym jest dla mnie krępująca i albo wychodze na mrukliwą smutaskę, albo plotę jak potłuczona... przechodzi mi kiedy zostanę "oswojona". Mam tez problem w komunikowaniu swoich mysli kiedy wiem ze rozmowca mnie nie lubi... jakos mnie to paralizuje. Pustą laske poznaje po kilku rozmowach dopiero, kiedy nie ma nic do powiedzenia w zasadzie w zadnym temacie, jej jedynymi zainteresowaniami sa seriale paradokumentalne, kolorowe pisemka o miałkiej treści a jedyna ambicja znalezienie kogos kto na ksiezna bedzie pracowal:)

Gość gość
Neptyk, a niby dlaczego trzeba miec wiedze na tematy bieżące w kraju? Wiesz, ja nie uważam się za kretynkę, a o aktualnej polityce wiem niewiele, tyle co przypadkiem zasłyszę albo natknę sie w internecie. I ta niewiedza jest moim świadomum wyborem, bo tak naprawdę uważam, że jesteśmy zalewani niepotrzebnymi nam newsami... mozna tym żyć, ale ja wolę nie. Program informacyjny oglądam raz w miesiącu, raz w tygodniu w piątki wieczorem przeglądam media internetowe, kiedyś regularnie śledziłam portal samorządowy ale moim zdaniem coraz mniej interesujący się robił więc przestałam... nie mam więc pojęcia co sie z dnia na dzien wyprawia w polityce krajowej (o międzynarodowej nie wspominając) nie wiem jaki film w tym roku wyjdzie, kto dostal nobla ostatnio w dziedzinie literatury i kto ma szanse na oskara. Z wiedzy powszechnej jestem więc imbecylem kolokwialnie mòwiąc, bo taki jest mòj wybòr, że odcinam sie od zbednego nadmiaru informacji z ktorymi nic nke moge zrobic. Masz odwagę nazwać mnie pustą laską? ps. za błędy, literowki i interpunkcje przepraszam... piszé z pracy i nie mam czasu na korekty tego co tu naklepię:)

Gość gość
to ze ktos tu wchodzi na kafeterie to swiadczy o jednym:mądrym nie jest taka osoba..hehe

Gość gość
Jak jakaś nawija w kółko o tym co zrobiły jej koleżanki (które oczywiście uważa za głupsze i gorsze od siebie), jest monotematyczna i mówi ciągle np o pracy, przedstawia swoje dziwaczne teorie na wszystko jako prawdę objawioną, ma bardzo mały zasób słownictwa itd

Gość gość
11:58 jak dla mnie jestes glupia. taki typ czlowieka ktory ma wiedze ktora mu sie do niczego nie przyda. wypada wiedziec co sie dzieje, co to jest te 500 plus, i na czym polegaja zmiany w kodeksie oracy ktore dzisiaj weszly w zycie. pozniej bedziesz sie dziwila ze jakas glupia laska potrai sie postawic pracodawcy bo sie zna na kodeksie a ty nie. poza tym, nigdy ale to nigdy nie mow ze w piatkowy wieczor siedzusz przed kompem:).

Gość gość
up

Gość gość
500+ mysle ze jestem jedna z nieiwelu osob nie posiadajacych dzieci ktora przeczytala od A do Z, kodeks pracy - zapoznaje sie na biezaco, pracuje na etacie u dwoch pracodawcow, wiec wszelkie zmiany prawa pracy mnie interesuja i to bardzo. Zbèdne informacje o ktorych nie chce mi sie sluchac to te ktore dla mnie nic nie wnosza a jest ich 90% w serwisach informacyjnych. Nie mam potezeby sluchania o tym kiedy papiez przyjedzie do polski bo dla mnie to nie jest zadne wydarzenie, nie interesuja mnie gale nagrod wszelakich bo moim zdaniem nie swiadcza o jakosci filmu czy ksiazki. Serdecznie gdzies mam ktory polityk, ktorego obrazil z mownicy. Na wybory nie chodzę, bo nie ma w czym wybierac...a czytam programy wyborcze dosc wnikliwie :) A do wczoraj nie mialam pojecia jak ma na imie zona naszego prezydenta, bo ta informacja nie byla mi do niczego potrzebna... zaslyszalam wczoraj, juz wiem, ale sama bym sie tym nie interesowala bo nie rozumiem po co mi taka wiedza. Nie uwazam sie za hiperintelektualistke, ale wiem ze nie jestem pustakiem:)