Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAWID2002

Zapalenie oskrzeli bez gorączki !!

Polecane posty

Witam ! Mam 14 lat na początku choroby miałem kaszel, gorączke 36 - 37 stopni itp. siedziałem przez 1 tydzień w domu i na końcu tygodnia juz nie miałem gorąćzki i prawie wogóle kaszlu. Pojechałem wtedy do lekarza, stwierdził zapalenie oskrzeli i dał mi antybiotyk i lek aby łatwiej mi było wykrztuszać, nie mam gorączki, jak kaszle to mi się prawie wogóle nic nie odrywa, tylko co jakiś czas. Na dworze jest 15 stopni do słońca, i nie wiem czy mogę wychodzić na pole?

Gość gość
Wirusowe zapalenie oskrzeli. Jeżeli czujesz się na siłach, to możesz wychodzić. Ale uważaj żeby cię nie przewiało.

Dawid, bierzesz antybiotyk, więc zastosuj się do zaleceń lekarza i nie forsuj organizmu na dworze. Pewnie spacer nie zaszkodzi, ale większy wysiłek niewskazany, dopóki się nie wykurujesz. Pozdrawiam!

Gość gość

Łatwo można sobie poradzić z inhalatorem Familino. Jeśli chodzi o prosty ale już wydajny model który jest w stanie wygenerować aerozol z małą czasteczką tak żeby lek dotarł też w głab dróg oddechowych to ten się nada.

Gość Gość
Dnia 11.07.2019 o 13:19, Gość gość napisał:

Łatwo można sobie poradzić z inhalatorem Familino. Jeśli chodzi o prosty ale już wydajny model który jest w stanie wygenerować aerozol z małą czasteczką tak żeby lek dotarł też w głab dróg oddechowych to ten się nada.

tez polecam ten inhalator