Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie z dużo starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

piszę tutaj, bo chciałabym się doradzic. Mam 20 lat, w poważnym zwiazku nigdy nie byłam, gdyż nie mam w sobie wielu uczuć (nawet na zdrade partnera zareagowałam obojętnie). Mianowicie zauważyłam, że wielu starszych mężczyzn się mną interesuje. Zastanawiam się nad zwiazaniem się ze straszym mężczyzna. Przecież całe życie nie moge być sama to chociaż będę miała z tego jakieś korzyści finansowe

Gość gość
prostytuta

Gość paniodpostu
haha nie też nie, jakoś obojetne mi jest wszystko w zyciu. Stad tez takie mysli mnie naszly

Gość gość
Tylko uwazaj bo starszy nie znaczy bogaty i zaradny

Gość gość
buhahaha wszystko obojetne procz cudzych pieniedzy:D sama na siebie zarobic nie umiesz? to moze niech tatus zapewni tobie dostatnie zycie czy tez moze jest lewusem jak coreczka?:D

Gość paniodpostu
właśnie pracę mam taką że poznaje wielu ludzi, mlodych, starszych, bogatych bardziej bądź mniej. Od rodziców prosze się odczepic, gdyż mam najlepszych na świecie. To są tylko mysli xd macie doradzic a nie wysmiac

Gość gość
nic nie mamy i nie musimy a ty swoje mysli skieruj na prace, nie na dziadkow i ich kase :D wal prosto, ze szukasz sponsora, leniu:D najrozsadniej bedzie jak o swoich rozterkach i przemysleniach porozmawiasz z tatusiem i mamusia :D

Gość gość
żenada. a prowokacja słaba :P