Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzni potrafia byc w zwiazku jesli nawet nie kochaja kobiety

Polecane posty

Gość gość

bo jakos mi sie nie miesciw glowie, kobiety tak trwaja w zwiazkch nwet jak sa pomiatane ale mezczyzni?? oni raczej odchodza, moja kolezanka zyje w zwiazku od nieclaych 2 lat, maja dziecko ale ten jej chlopak powiedzial jej wyraznie ze jej nie kocha, ona uwaza ze skoro maja dziecko to on tak szybko nie odejdzie....ja nie rozumiem zbytnio tego

Gość gość
jak mają pełną d**e to są razem jeśli zacznie im się dupa kwiać to zaczął wiać

Gość gość
nie zrozumialam mozesz jasniej

Gość gość
zobacz se po prostu małżeństwa 15 lat wzwyż i po prostu zamień każdego z nich na młodszy model tak właśnie to wygląda każdy chłop gada babie, że jej nie potrzebuje niech se szuka a tak na prawdę kłamie

Gość gość
potrafią ale związkiem tego nazwać nie można

Gość gość
W związku to raczej nie, ale w układzie jak najbardziej.

Gość gość
Przeleciałem dziesiątki kobiet a co ma do tego związek z którąś ? Mam żonę i z nią jestem w związku a kobiety na boku, czemu nie Jeśli są chętne i podrywają same, pchają się do łóżka, to mam nie korzystać ? Bzdura.Korzystam jak tylko mogę.

Gość gość
potrafia jak akurat nie znalezli tej ktora kochaja, a ze zyja z kims kogo nie kochaja, maja obiad, seks, moga pokazac znajomym ze sa z kims...

Gość gość
sa ze soba z przyzwyczajenia, ale kazdy na boku broi swoje

Gość gość
Kobiety potrafią robić to samo. Najczęściej wynika to z tego że ktoś nie znalazł kogoś kto naprawdę by mu odpowiadał, a boi się samotności. Już pradziadowie wiedzieli że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu🖐️

Gość gość
ale jak zyc jak sie kogos nie kocha, jak mozna plodzic dzieci, jesc posilek przy jednym stole, a jak seks uprawiac jak sie kogos nie kocha, chyba to obrzdyliwe

Gość gość
Jak ktoś ma w alternatywie samotne życie i samogwałt to można, nawet jeśli się nie kocha i do śmierci marzy o czymś innym. Gwarantuje, że jak ktoś ma jakieś realne alternatywy to na pewno tak nie żyje.

Gość gość
maja korzysci-facet nie musi myslec czy uprane, posprzatane i ugotowane, samo sie robi.do tego zona urodzi dzieci ktorymi ojciec nie musi sie zajmowac a jedynie chwalic nimi na fejsbuku i zabierac na wesole miasteczko.niektorym to wystarcza do zycia, inni maja kochanki

Gość gość
facet nic nie potrafi lub nie chce w domu nic zrobic, bo wszystkim sie zajmowala mama.musi jakas kobieta w domu robic, wiec szukanie prawdziwej milosci to ryzyko