Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oswiadczyli wam sie partnerzy?

Polecane posty

Gość gość

Temat na luzie. Od 2tygodni facet probuje mnie podejsc z oswiadczynami tzn. Bada grunt. Pyta w nietypowych okolicznosciach co bymzrobila gdyby teraz wyjal pierscionek. I jestemciekawa co w koncu wymysli. A jak to bylo z wami? Podpytywali was? W jakich okolicznosciach wyjeli pierscionek? Jakies wzruszajace przemowy byly czy zwykle pytanie?opowiadajcie :)))

Gość MamaMloda39
Zero podpytywania zrobił to na sali o północy w sylwestra.niczego nie podejrzewałam.normalnie się bawiliśmy tanczylismy itd. Wybiła północ wszyscy zbierają się do wyjścia na podwórko aby zobacZyć sztuczne ognie a ten mi zaczyna składać zyczenia, wspominać wcześniejsze sylwestry, jak powiedzieliśmy sobie kocham cie itd itd. Pamiętam ze gadał bez końca aż miałam ochotę powiedzieć że dokonczy później ale zaraz bedzie po fajerwerkach(dodam iż baaardzo je lubię) aż w końcu ukleknal i wyjął pierścionek. Do dziś dziękuję Bogu ze kazał mi trzymać język za zębami :)

Gość MamaMloda39
Dodam iż w miedzy czasie ciągle ktoś nam przeszkadzal to mnie odrywali i składali zyczenia to męża i tak na zmianę :) z perspektywy czasu milo to wspominam z uśmiechem na twarzy :)

Gość gość
Mojemu to ja już od jakiegoś czasu napominałam, że tyle lat już jesteśmy razem, że chyba pora na ślub. Wyjechaliśmy na wakacje. Pierwsza noc w hotelu, my już rozebrani do naga i szykujemy się do igraszek a mój nie wytrzymał i mówi do mnie :odwróć się i nie podglądaj. No ok, tak zrobiłam. Potem jak już mi pozwolił z powrotem się do niego odwrócić, to widzę jego na golasa, z pierścionkiem w ręce i pyta mnie "zostaniesz moją żoną?" Oczywiście powiedziałam "tak", ale potem musiałam się roześmiać, bo takich oświadczyn się nie spodziewałam. On jest wielbicielem eleganckich restauracji i dobrego jedzenia, więc myślałam, że oświadczyny w jego wykonaniu to będzie jakaś restauracja, róże, wino itp. Zaskoczył mnie. Oczywiście oficjalna wersja jest inna, jak ktoś pyta, jak wyglądały jego oświadczyny.

Gość gość
Wracaliśmy z pracy, zamiast do domu skręcił w stronę kościoła, weszliśmy na zakrystie i powiedział księdzu ze chce ustalić datę ślubu :)

Gość MamaMloda39
Z ustaleniem daty ślubu Bardzo pomysłowe :)