Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia77810

Au Pair, Work and travel itp.

Polecane posty

Gość gosia77810

Witajcie! Mam 18 lat, jestem w drugiej klasie liceum, czy na wakacjach moglabym wyjechac na au pair, work and travel lub inny program tego typu? Z tego co czytalam to jest to opcja tylko dla studentów, ale chce sie upewnic. Jesli nie w tym roku to moze po maturze, czy wtedy bedzie taka mozliwosc? Jesli tak to jak to wyglada i ile kosztuje? Myslalam tez o gap year w USA, nwm czy to dobry pomysl, chcialabym wyjechac na jeden rok, zobaczyc Amerykę, troche zarobic i wrocic po roku na studia, ktos ma jakies doswiadczenia, jak jest z viza? Dodam ze w USA mam rodzinę ☺

Gość gość Andrzej
Zobacz sobie strony typu tbw.pl albocampamerica.pl

Gość gość
witaj jeśli już skończyłaś 18 lat możesz wyjechać jako au pair na wakacje na 2-3 miesiące. Biuro au pair Prowork od ponad 16 lat organizuje wyjazdy au pair do USA i krajów europejskich, w tym wyjazdy wakacyjne . Summer Au PAIR 2016 z Prowork Au Pair to wyjazdy i pobyty językowe u rodzin w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Anglii. Warto podkreślić, ze wystarczy znac dobrze angielski aby zostać summer aupair w Hiszpanii czy Włoszech. Aktualne informacje o summer au pair 2016 znajdziesz tu https://www.facebook.com/KonkursNajlepszeBlogiAupair/Jeśli spodoba Ci sie idea au pair polecamy dla Ciebie, już po skończeniu szkoły roczny wyjazd Au pair do USA. To najbardziej popularne i dostępne wyjazdy językowe do Stanów dla młodych osób w wieku 18-27 lat. Program AuPair USA jest nadzorowany przez Departament Stanu USA i wyjazd au pair to szansa na wspaniałą przygodę, podróże i naukę angielskiego! Koszt programu aupair usa z Prowork AuPair to tylko 890 zl. Polecamy :-)