Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaże a chłopak których ich nie lubi..

Polecane posty

Gość gość

Hej ,(jeśli masz teraz hejtować i pisać głupoty to wybierz inny temat) Kilkanaśnie lat temu zainteresowałam się tatuażami ,chcę sobie je robić i również chcę jakoś wiązać swoją przyszłość z nimi (chcę zostać tatuażystką). Niestety mój chłopak jest przeciwny temu żebym sobie je robiła .. Zawsze jak się z nim dziele jakimś pomysłem na kolejny to mówi że nie i mówi żebym sobie wybiła to z głowy .. Niechce się cała wytatuować tylko mam w planach kilka jeszcze zrobić (aktualnie posiadam 3) Niewiem dlaczego on mi na to nie pozwala skoro to jest moje ciało i to ja będę go nosić do końca życia. Już też nie raz mu mówiłam że gdy będziemy mieli dzieci i jeśli będą zdecydowane w 100% to się na nie zgodzę . Niewiem jak z nim rozmawiać na ten temat :/ Może ktoś jest/ był w takiej sytuacji ?

Gość gość
No cóż jak nie lubi to co poradzisz? Moim zdaniem powinien to zaakceptować jako twój wybór, a ty powinnaś pogodzić się z tym że zrobisz coś co jego zdaniem negatywnie wpłynie na twój wygląd. Gdyby on chciał zrobić ze swoim wyglądem coś co ci się zdecydowanie nie podoba to jakbyś zareagowała?

Gość gość
Musiałabym to zaakceptować :) I cały czas mu mówię o tatuażach które są w miejscach mniejwidocznych ;)

Gość gość
mam nadzieję, ze autorka kopnęła faceta w dupę i realizuje marzenia