Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam romans z szefem

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię, że to nie prowokacja. Od dawna moją fantazja erotyczna był romans z szefem. I teraz to się spełniło : jestem kochanka szefa. Ma on sieć sklepów wspólnie z zona . Jest starszy ode mnie, przystojny i władczy. Uwielbiam to , że w pracy nikt się niczego nie domyśla . Czasami się spojrzymy na siebie z uśmiechem i to wszystko. W łóżku jest taki dziki, uwielbiamy robić to w miejscach publicznych, oboje lubimy ryzyko. Ja zawsze w seksie dominuje nad nim , lubię go złapać za włosy , przytrzymać mu ręce czy być na gorze . W łóżku to ja rzadze, a w pracy on :-) nie mam wyrzutów sumienia . Jego żona jest miła dla mnie ale to żadna moja koleżanka żebym miała się obwiniać o romans z jej mężem . On mi dużo pomaga, daje mi wolne w pracy i dodatkowe pieniądze tak ze na Tym korzystam :-)

Gość gość
przyszlas sie pochwalic swoim koorestfem?:D

Gość gość
Kogos tu fantazja ponosi

Gość gość
Suki i materialistki to jednak mają dobrze

Gość gość
No i git. Nikt nie cierpi, Ty masz fory w pracy, on może się wyżyć w łóżku, żona ma trochę spokoju i nikt jej męża nie odbiera :) Powodzenia

Gość gość
Wszystko fajnie. . Do czasu. współczuję ci tylko dnia w którym uswiadmisz sobie ze jest dla ciebie kimś więcej niż szefem, kochankiem Z tym dniem zacznie się twój koszmar

Gość gość
gość dziś przyszlas sie pochwalic swoim koorestfem?smiech.gif x O już przylazł żałosny prawiczek koniotrzep co zazdrości autorce, że sypia z żonatym facetem

Gość gość
jest czego zazdroscic:D

Gość gość
Nie chwalę się, ale takiej adrenaliny i tak dobrego seksu jak z szefem to nigdy jeszcze nie miałam . Dzisiaj umówiliśmy się na wieczór , wcześniej byliśmy w kawiarni na kawie w trakcie pracy . Gdy wróciłam do pracy spóźniona to koleżanki zauważyły , że mam bardzo dobry humor . A ja już tylko myślałam o jutrzejszym wieczorze i dzikim seksie który nas czeka :-) Bawi mnie to, że w pracy nikt niczego się nie domyśla. Szef tylko czasami do nas przyjeżdża .

Gość gość
I tak trzymaj! Jego żona nie musi o niczym wiedzieć. A ty może dostaniesz podwyżkę. Ja bym też tak zrobiła gdybym miała okazję, ale mój szef ma już żonę i kochankę.

Gość gość
Ja o tym fantazjuje caly czas ale mój mnie nie chce

Gość gość
A ja już tylko myślałam o jutrzejszym wieczorze i dzikim seksie który nas czeka xxxxx Myślę że to nie jest prowokacja, nie wygląda.

Gość gość
To sie zawsze zle konczy , nie masz sie czym chwalic :(