Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Jacek 20 styczeń 1976 czy z obecną partnerką będę miał dziecko i czy nam się ułoży X Prosze podac imie tej kobiety

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. Magda czerwiec 1984 B lipiec 1978 Zalezy mi bardzo wiec powtarzam

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. Magda czerwiec 1984 B lipiec 1978 Zalezy mi bardzo wiec powtarzam

Gość gość
Jacek - krolowa bulaw + krolowa denarow - karty partnerki. 6 bulaw - sukces, zadowolenie, stabilizacja. 10 pucharow - wszystko co najlepsze, osiagniecie pelni szczescia w relacji, dwojka dzieci. Odw cesarzowa + odw 10 bulaw - duze szanse na ciaze, przejsciowe, chwilowe klopoty. Pozdrawiam. Bardzo dobra relacja i jest szansa na dziecko.

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. Magda czerwiec 1984 B lipiec 1978 Zalezy mi bardzo wiec powtarzam X Raczej niewiele mysli aktualnie. Pochlaniaja go inne sprawy, jest bardzo zajety, prowadzi aktywne zycie (4 bulaw + rydwan)wyjazdy, zmiana miejsca zamieszkania, ruch, dzialanie. jest osoba inteligentna, ale zamknieta w sobie, nie okazuje zbyt wielu uczuc (krol mieczy) samotnik, indywidualista, ktory chodzi chodzi wlasnymi drogami (pustelnik). Postrzegal Cie jako osobe atrakcyjna, ciekawa, barwna (gwiazda) jego uczucie bylo prawdziwe i rozwijalo sie powoli, myslal powaznie o zwiazku (papiez odw)

Gość gość
Dlaczego mnie pominales ja cały czas czekam

Gość gość
Dlaczego mnie pominales ja cały czas czekam

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. Magda czerwiec 1984 B lipiec 1978 Zalezy mi bardzo wiec powtarzam X Raczej niewiele mysli aktualnie. Pochlaniaja go inne sprawy, jest bardzo zajety, prowadzi aktywne zycie (4 bulaw + rydwan)wyjazdy, zmiana miejsca zamieszkania, ruch, dzialanie. jest osoba inteligentna, ale zamknieta w sobie, nie okazuje zbyt wielu uczuc (krol mieczy) samotnik, indywidualista, ktory chodzi chodzi wlasnymi drogami (pustelnik). Postrzegal Cie jako osobe atrakcyjna, ciekawa, barwna (gwiazda) jego uczucie bylo prawdziwe i rozwijalo sie powoli, myslal powaznie o zwiazku (papiez odw) Dziekuje. Czyli juz nie mamy wspolnej przyszlosci? On sie nie odezwie?

Gość gość
Spi/erd/ala/j mi stąd j****y cymbale od tarota. :DJakim trzeba być debilem aby w to wierzyć... Ja pi/er/do/le :)

Gość gość
Magda - jesli chodzi o kontakt to pokazuje mi sie rozlaka, separacja (odw umiarkowanie + 6 mieczy) on cos przed Toba ukrywa, nie jest szczery (krol denarow + 7 mieczy) brak Twojego realizmu w ocenie sytuacji - ksiezyc. Jest jednak szansa na odnowienie kontaktu (as pucharow), ale musisz przemyslec czy to na pewno dobry pomysl :)

Gość gość
A ja cały czas czekam na moja wrózbe

Gość gość
Monika, czy bedzie zwiazek w najblizszym czasie. 9 bulaw - Osoba na tej karcie jest często nieufna, ponieważ została boleśnie zraniona w przeszłości. Stwierdziła, że najlepszą i skuteczną metodą, która zabezpieczy ją przed bólem- jest odgradzanie się od uczuć, nie dopuszczanie ich do siebie. 10 pucharow - karta brama pokazuje pelnie szczescia, satysfakcje, pomyslny obrot spraw. Danie szansy komus bliskiemu z otoczenia. Otwarcie uczuciowe na druga osobe. 9 denarow - bardzo milo spedzany czas z bliska osoba, ale z jakichs powodow zwiazku nie ma 8 pucharow - milo spedzany czas, nowe znajomosci, zabawa lub wybor pomiedzy kilkoma osobami. Krolowa bulaw + cesarzowa - jestes bardzo atrakcyjna, pewna siebie, piekna kobieta. Wszystko powinno byc dobrze. Pozdrawiam :)

Gość gość
A ja cały czas czekam na moja wrózbe X Jakie to pytanie?

Gość gość
Magda - jesli chodzi o kontakt to pokazuje mi sie rozlaka, separacja (odw umiarkowanie + 6 mieczy) on cos przed Toba ukrywa, nie jest szczery (krol denarow + 7 mieczy) brak Twojego realizmu w ocenie sytuacji - ksiezyc. Jest jednak szansa na odnowienie kontaktu (as pucharow), ale musisz przemyslec czy to na pewno dobry pomysl usmiech.gif Ja mysle ze on ma kogos i to ukrywa. Jeszcze mam nadzieje, jednak juz coraz mniej mysle. Dziekuje Ci bardzo za czas. Chyba to nie ten chociaz jest kims bliskim mojemu sercu :(

Gość gość
Magda - jesli chodzi o kontakt to pokazuje mi sie rozlaka, separacja (odw umiarkowanie + 6 mieczy) on cos przed Toba ukrywa, nie jest szczery (krol denarow + 7 mieczy) brak Twojego realizmu w ocenie sytuacji - ksiezyc. Jest jednak szansa na odnowienie kontaktu (as pucharow), ale musisz przemyslec czy to na pewno dobry pomysl usmiech.gif Ja mysle ze on ma kogos i to ukrywa. Jeszcze mam nadzieje, jednak juz coraz mniej mysle. Dziekuje Ci bardzo za czas. Chyba to nie ten chociaz jest kims bliskim mojemu sercu smutas.gif X Tez mam takie przeczucie, ze jest formalnie zajety...:( Trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze :)

Gość gość
Dziękuję za wróżbe doczekałam się Monika

Gość gość
Magda - jesli chodzi o kontakt to pokazuje mi sie rozlaka, separacja (odw umiarkowanie + 6 mieczy) on cos przed Toba ukrywa, nie jest szczery (krol denarow + 7 mieczy) brak Twojego realizmu w ocenie sytuacji - ksiezyc. Jest jednak szansa na odnowienie kontaktu (as pucharow), ale musisz przemyslec czy to na pewno dobry pomysl usmiech.gif Ja mysle ze on ma kogos i to ukrywa. Jeszcze mam nadzieje, jednak juz coraz mniej mysle. Dziekuje Ci bardzo za czas. Chyba to nie ten chociaz jest kims bliskim mojemu sercu smutas.gif X Tez mam takie przeczucie, ze jest formalnie zajety...smutas.gif Trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze usmiech.gif Dziekuje

Gość gość
Prosiłbym o wrozbe i dla mnie: Jakub 29.04.1995r Jest pewna dziewczyna w moim bliskim otoczeniu, czy przyszłość nas połączy?

Gość gość
Grzegorz 20-04-1996 czy kiedykolwiek wejdę w związek małżeński i czy będę miał dzieci? X Tak, bedzie to ktos z Twojej przeszlosci, osoba, ktora bedziesz znal wiele lat, to nie bedzie nagla decyzja (6pucharow) prawdziwe, mocne i szczere uczucie, (papiez) - malzenstwo i uczucie, ktore rozwija sie powoli, szczerosc. (Cesarzowa) - wymarzona kobieta, partnerka w ciazy, rodzina stabilnosc. Ty bedziesz dla niej idealnym partnerem (mag). Z czasem jednak moga pojawiac sie problemy...(swiat + 7 denarow) generalnie karty pozytywne na ta chwile, ale patrzac na wiek to bardzo odlegle pytanie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Prosiłbym o wrozbe i dla mnie: Jakub 29.04.1995r Jest pewna dziewczyna w moim bliskim otoczeniu, czy przyszłość nas połączy? X Poprosze jej imie :)

Gość gość
Dziekuje za poswiecony czas, Pozdrawiam, Dorota

Gość gość
Ja też czekam na wróżbę... Sara 11.11.96r. Czy w moim otoczeniu jest ktoś we mnie zakochany? I kiedy umrę?

Gość gość
Monika 1983 wrzesień 15 Dziękuję bardzo :)

Gość gość
Marcin 20.07.1982 Czy mogę liczyć na zmianę pracy i poprawę finansową i czy moje serce zabije mocniej do kogoś ?

Gość gość
a też czekam na wróżbę... Sara 11.11.96r. Czy w moim otoczeniu jest ktoś we mnie zakochany? X Przyjazn spotykanie sie w wiekszym gronie, wspolpraca (3 bulaw + 3 denary). 10 denarow - to sa komplementy, mile slowa jest ktos zainteresowany, ale jest tez problem z wyrazaniem uczuc wprost. Giermek denarow - osoba mloda, studiujaca + diabel. Pociag fizyczny, ktos zainteresowany, podobasz sie tej osobie... raczej wielkich uczuc nie ma, ale zainteresowanie na pewno jest :)

Gość gość
Edyta 21.08.1993 Chciałabym zapytać o przyszłość relacji z mężczyzną, o którym myślę. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Edyta 21.08.1993 Chciałabym zapytać o przyszłość relacji z mężczyzną, o którym myślę. Pozdrawiam serdecznie X Odpowiem wieczorem w wolnej chwili. Pozdrawiam :)

Gość gość
dziś Bardzo dziękuję, do wieczora :)