Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
z tym królem denarów to też nie Pani wróżba? Anna X Nie, to nie jest moja wrozba :)

Gość gość
tak myślałam, proszę sprawdzić co karty mówią o tym kochającym mnie mężczyźnie, o którym Pani pisała o , bo w grę wchodziło dwóch, ale jeden chyba już nie Anna

Gość gość
ale bzdury

Gość gość
ale bzdury X Dlaczego?

Gość gość
troll grasuje, proszę się nie przejmować i ignorować, nie karmić trolla

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. To w takim razie przeznaczeniem było odnalezienie tarota przez Panią ;) Życzę Pani samych sukcesów i szczęścia w życiu :) Urszula

Gość gość
Magdalena 27/12/84 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe i zawodowe? X Nie widac u Pani zmian. Zatrzymanie i zawieszenie. (4 mieczy) Dosyc trudny okres, smutek, straty, depresja (5 pucharow) nadmiar obowiazkow w pracy (odw 8 mieczy), jakies nowe zadania. Giermek bulaw - giermek buław zapowiada otrzymanie propozycji i otwarcie się możliwości. Może oznaczać, że powierzone nam zostanie bardzo ważne zadanie, obejmiemy nowe stanowisko lub otrzymamy niezwykle nęcące zlecenia. Nawet jeśli możliwości te wiążą się z podjęciem trudnych zadań, powinniśmy podejść do nich z radością i wiarą. bedzie sie to wiazalo z lepszymi zarobkami (4 denary - stabilizacja finansowa). Jesli chodzi o uczucia to jedynie nowe znajomosci glownie internetowe (8 bulaw)

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 przyszlosc mojego zycia uczuciowego I zawodowego dziekuje

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 przyszlosc mojego zycia uczuciowego I zawodowego dziekuje

Gość gość
Pogubilam sie juz w tych pytaniach. Zycze wszystkim dobrej nocy :)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. To w takim razie przeznaczeniem było odnalezienie tarota przez Panią oczko.gif Życzę Pani samych sukcesów i szczęścia w życiu usmiech.gif Urszula X Dziekuj***ardzo i wzajemnie :)

Gość gość
Ja tylko zaznacze, ze karty wychodza sprzeczne, gdy a) ktos pyta kilka razy w krotkim odstepie czasu o to samo w kolko, az do uzyskania odpowiedzi, ktora bedzie satysfakcjonujaca b) pyta kilku osob naraz o to samo c) klamie w pytaniach d) jesli ktos nie poda daty urodzenia, albo chociaz imienia osoby, ktorej dotyczy pytanie. (Tym bardziej swojej) Dobranoc :)

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Dziękuję bardzo za wróżbę Marcin 20.07.1982 Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kobiety czy to mowa o starej miłości która powróci czy zupełnie inaczej nowa partnerka sprawi że będę szczęśliwy ?

Gość gość
Z tej strony Edyta. Bardzo dziękuję za wróżbę. Pokrywa się ona z rzeczywistością, ponieważ mimo dobrych relacji, wiosną rozstaliśmy się i przerwa w znajomości trwała kilka miesięcy. Obecnie znów mamy kontakt, nawet lepszy niż kiedykolwiek. Zobaczymy, co los przyniesie. Bardzo dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam!

Gość gość
Z tymi reklamami to przesada. U mnie też sporo się zgadza, pozdrawiam serdecznie, Anna

Gość gość
Z tej strony Edyta. Bardzo dziękuję za wróżbę. Pokrywa się ona z rzeczywistością, ponieważ mimo dobrych relacji, wiosną rozstaliśmy się i przerwa w znajomości trwała kilka miesięcy. Obecnie znów mamy kontakt, nawet lepszy niż kiedykolwiek. Zobaczymy, co los przyniesie. Bardzo dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam! X Rowniez pozdrawiam i zycze szczescia :))

Gość gość
Z tymi reklamami to przesada. U mnie też sporo się zgadza, pozdrawiam serdecznie, Anna X Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Dziękuję bardzo za wróżbę Marcin 20.07.1982 Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kobiety czy to mowa o starej miłości która powróci czy zupełnie inaczej nowa partnerka sprawi że będę szczęśliwy ? X Jutro poloze Panu karty :)

Gość gość
Czy ja tez moge poprosic o wrozbe? Maria, 25.03.1982. Chcialabym wiedziec, jak potoczy sie moje zycie uczuciowe (ktos nowy czy moze z przeszlosci)? Jesli moge zapytac o jeszcze jedna rzecz: jak bedzie z praca? Z gory bardzo dziekuje i czekam cierpliwie :)

Gość gość
Oliwia 20-04-2000 i Grzegorz 20-04-1996 czy nasza miłość będzie szczęśliwa i czy to coś trwałego?

Gość gość
Paweł 02.11.1970 Chciałbym wiedzieć czy moja sytuacja finansowa ulegnie poprawie i czy kobieta króla kocham będzie ze mną i czy stworzymy rodzinę ? Z góry dziękuję za wróżbę

Gość MagdaDe
Magdalena 27/11/1984 Jak rozwiną się relacje z mężczyznami, z którymi się przyjaźnie? Czy przerodzi się w coś więcej? Kiedy mogę się spodziewać jakichś zmian w życiu uczuciowym? Z góry dziękuję

Gość gość
Wrozko poprosze Ciebie o wróżbe Marek 13 lutego 1965 Czy ułoży mi sie z partnerka i czy bede miec mieszkanie własne? Czy jest nam dane byc razem?

Gość gość
Klaudia 27 10 94. Wszystko się sprawdzilo. Mogę prosić o jeszcze jeden rozkład kart?

Gość gość
Witam :-) 21.08.87r. Co Mnie czeka po Nowym Roku? Pięknego....

Gość gość
Klaudia 27 10 94. Wszystko się sprawdzilo. Mogę prosić o jeszcze jeden rozkład kart? X Tak, jakie pytanie ? :)

Gość gość
Dziękuję bardzo za wróżbę Marcin 20.07.1982 Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kobiety czy to mowa o starej miłości która powróci czy zupełnie inaczej nowa partnerka sprawi że będę szczęśliwy ? X Nowa osoba :) 1) krolowa pucharow - kobieta ciepła, wrażliwa, subtelna i dellikatna. ktoś ci pomoże, albo ty pomożesz komuś, tak od serca nie patrząc na zysk, zdarzenie, które poruszy twoje serce (możesz usłyszeć, albo zobaczyć coś, co sprawi, ze przepełni cię radość, szczęście, czułość) Miejsce: będzie to miejsce spokojne, może być przytulne, nastrojowe, romantyczne, ciche. Takie w którym dobrze się będziesz czuć. 2) 9 bulaw - w kontaktach z kobietami niepewny, ostrozny, po przejsciach, jakiekolwiek "zbliżenie" wzbudza jego czujność, osoba, ktora nie chce okazac slabosci, ktos o kogo trzeba zabiegac. Generalnie wyszedl Pan jako ktos przystojny i atrakcyjny. Dosyc wysoki i meski. 3) glupiec - Poszukujesz nowych rozwiązań. Musisz od nowa określić jak chcesz żyć, z kim chcesz żyć, albo co chcesz robić. Zaczynasz zycie od nowa. Karta podkreśla nieprzewidziane, nieplanowane okoliczności, które mogą zmienić obecny stan rzeczy. W uczuciach otwarcie się na nowe kontakty, zbieranie doświadczeń. Wszystko co nowe.

Gość gość D
Danuta 24-06-1973 , co mnie czeka w nadchodzącym roku? Uczuciowo i zawodowo.

Gość gość
Czy ja tez moge poprosic o wrozbe? Maria, 25.03.1982. Chcialabym wiedziec, jak potoczy sie moje zycie uczuciowe (ktos nowy czy moze z przeszlosci)? Jesli moge zapytac o jeszcze jedna rzecz: jak bedzie z praca? Z gory bardzo dziekuje i czekam cierpliwie usmiech.gif X Sprawy finansowe bardzo dobrze w uczuciach zastoj, brak zmian. 1) krol monet - osoba, ktora Pania wspiera. W pytaniach o realizację planów, Król Monet będzie oznaczał, że coś zakończy się pomyślnie. Dasz radę ze wszystkim. Często oznacza po prostu sukces w sprawie o którą pytasz. 2) 6 bulaw odw - sukces i determinacja 3) 8 monet - opóźnienie w czasie (niekiedy przełożenie czegoś na inny termin), pokazuje zdeterminowane działanie, ukierunkowane na cel, dążenie do doskonałości i irytacja, gdy coś nie jest idealne lub idzie nie po naszej myśli. Praca, obowiązki, praca, obowiązki. Niekoniecznie zawodowe. Skupiasz się na realnym porządkowaniu, ulepszaniu, co ma przynieść korzyści finansowe albo inne zyski. Ważne, żeby były konkretne i widoczne. 4) 7 bulaw - w tej karcie pojawiają się osoby ruchliwe, niespokojne, wciąż mają coś „do zrobienia. Osoby samodzielne. To osoba, która załatwia kilka rzeczy na raz, potrafi się podjąć wielu zadań na - to kandydat na lidera, ma swoje zdanie, podejmuje inicjatywę 5) krolowa monet + giermek monet - mozliwa nowa praca lub nowe obowiazki w obecnej pracy, awans, uznanie, podwyzka, prezent, nagroda. Stabilnosc finansowa. Przyplyw pieniedzy. Krolowa denarow wskazuje, ze mozna otrzymac pieniadze od jakiejs kobiety lub to Pani bedzie pomagac komus finansowo. Same dobre rzeczy :)