Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi1811

Mój partner dostał depresji ciążowej, co robić?

Polecane posty

Gość Gabi1811

Witajcie, mam problem. Ostatnio nie układa mi się z moim narzeczonym. Pomimo zabezpieczania wpadliśmy, no sle trudno zdarza się. Nie byliśmy gotowi na dziecko, on często mówił że nie chce więcej dzieci (to jest moje pierwsze dziecko, ale jego drugie) Od kiedy dowiedział się o ciąży jest zestesowany i przestraszony. Libido całkiem mu spadło nie chce się ze mną kochać, bo jak twierdzi boi się o dziecko. Nie chce dotykać brzucha bo jak twierdzi nic nie czuje do tego dziecka. Jestem ogromnie zasmucona. Zawsze wyobrażałam sobie macierzyństwo inaczej, a on mnie odtrąca i to dziecko. Nawet mniej mnie przytula, czy mówi miłe rzeczy. Czuje się podle. Ciążę znoszę bez objawów i brzuszek też mam mały, nawet nie przytyłam. Ubieram się nadal seksownie, a on jest niewzruszony... Czy to mu kiedyś przejdzie?

Gość gość
Samo z siebie nie przejdzie, a może być jeszcze gorzej :( Musicie przetrwać ten czas, porozmawiaj z nim szczerze...

Gość Gabi1811
Up

Gość gość
To nie jest depresja ciążowa. Nie można się wyleczyć z niechcenia dziecka czy niekochania kogoś...