Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z dzieckiem które boi się ludzi i tylko matkę chce,powinno sie isc do psychologa

Polecane posty

Gość gość

im szybciej tym lepiej.... czy to normalne ze dziecko nie pojdzie na ręce do wlasnego ojca, wlasnej babci ktorą widzi co dnia, tylko matki się uczepia? mowa o dwulatce, moja kuzynka miala ochote sie rozpłakać na weselu kiedy to dziecko ciągle nie chciało jej puscic, nawet do kibla trzeba z nią chodzić mimo ze byl tata na miejscu, babcia i siostra tej dziewczyny

Gość gość
O 2 latce? Czyzby to nie bunt dwulatka? Wydaje mi sie a raczej NAPEWNO. Niestety jedne dzieci w tym okresie sa nie znosne, a inne bardziej znosne, chca towarzystwa mamy i poki co maja do tego prawo. Moja corcia tez tak miala, :) przeszlo okolo 3,4 lat, teraz czesto albo babcia albo tata bo oni tacy dobrzy sa, a mama na wiele rzeczy nie pozwala wiec zawsze bede ta zla :P

Gość gość
do ciebie plotkaro pewnie żadne dziecko nie chce podejść :DD

Gość gość
no ale opisywana dziewczynka od ziecka boi sie kazdego, nawet wlasnego ojca i tylko matke akceptuje. to nie jest zdrowe

Gość gość
Co za paskudny bachor!

Gość gość
Wytrwalosci dla kuzynki ;)'a na co psycholog? Kocha mame jest przywiazana do niej i to nie wina malego dziecka ze sobie ubzduralo tylko mame i mame, to wina rodzica, ja nawet jak jestem na macierzynskim staram sie ja zostawiac ra na jakis czas, a tu u babci a tu z mezem, aby wyjsc, rozerwac sie, no i nauczyc dzieciatko moje kochane ze mama raz na rok musi dychnac. Twoja kuzynka pewnie byla caly czas z nia i dlatego tak sie dzieje :/

Gość gość
Dzieci wyczuwaja złych ludzi, widocznie jesteście źli.

Gość gość
19:42 taaak, i cały świat jest zły, nawet brat, ojciec, dziadek, babcia jedna i druga...tylko mama jest dobra. hmm... no to powiem ci cos: ludzie uciekają od idiotów, moze wiec tez jestes idootka bo nikt nie traktuje twojego wpisu powaznie i ucieka przed potakiwaniem tobie

Gość gość
moja córka gdy była malutka tez była bardzo nie śmiała teraz ma dziewięć lat od trzech gra na fortepianie dużo koncertuje bierze udział w konkursach tak ze na własnym przykładzie mogę powiedzieć że to się zmieni