Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Icoone faktycznie leczy skórę?

Polecane posty

Gość gość

Czy zabiegi Icoone faktycznie leczą skórę? Ile trzeba wziąć zabiegów, aby były efekty?

Gość gość
Tak, Icoone faktycznie leczy. No i pozwala pozbyć się cellulitu, skóra jest stymulowana przez masaż próżniowy, metoda skuteczna, choć nieinwazyjna. Z kolei Icoone na twarz - pozwala na redukcję zmarszczek, modeluje też kontury twarzy. Działa tonizująco, wygładza i ujędrnia. Na ciało przynajmniej 10 zabiegów. Ja brałam 12, ale już po 7 było widać efekty. Polecam klinikę dr. Krajewskiego, sprawdzona przeze mnie.

Gość gość
A ja wolę endermologię, chociaż to pewnie kwestia tego, na co zabieg ma zadziałać. Robiłam Icoone i był to fajny zabieg, ale w moim przypadku endermologia okazała sie o wiele skuteczniejsza. Mam zaufanie do mojego dermatologa. Dr Bliżanowska poleciła mi ten zabieg i u mnie efekty były widoczne stosunkowo szybko.

Gość gość
Leczą! Icoone to bardzo fajna sprawa. Jesli mieszkasz w okolicy Bemowa, to jest taka fajna klinika na Bolkowskiej 2a. Tam sa bardzo dobre ceny zabiegów Icoone!

Gość gość
Tak, oni w Tej Klinice Urody na Bolkowskiej zawsze maja dużo promocji. Można zaoszczędzić kilka stówek!

Gość gość
No właśnie u nich jest super z tymi promocjami. Są często i z różnych okazji. Ja chodziłam właśnie na Bolkowską na Icoone i zawsze załapuję się na jakieś zniżki!

Gość gość
I jesteś zadowolona z Icoone? Bo sporo czytałam o tym zabiegu, tylko czy faktycznie działa? I dzięki za info o tych promocjach na Bolkowskiej.

Gość gość
Icoone jest super. To mój drugi ulubiony zabieg obok endermologii! Skóra po nim zupełnie inaczej wygląda - napięta, gładka, elastyczna! No wszystko naprawdę jest super! Jesli szukasz w Wawie to polecam klinikę Krajewskiego - dobry dojazd metrem (wysiadasz na stacji metro Wilanowska).

Gość gość
Ja uwielbiam Icoone. Zawsze odkładam sobie kase i chodze na cała serię - minimum 10 zabiegów. Teraz na wiosnę tez się szykuję. Na Bolkowskiej 22A mają fajne ceny na pakiety.

Gość gość
Ja jednak wole od Icoone endermologie LPG. Dla mnie ten zabieg jest skuteczniejszy - zwłaszcza na cellulit. Z reszta to mi doradzili po konsultacji w WellDermie, a ja im ufam, bo tam sś świetni lekarze.

Gość gść 27
Jestem w miarę szczupłą osobą, Zdrowo się odżywiam, trochę ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rolki masujące- bez efektu. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, efekty widać od razu.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw. Sprawdziłam, to działa. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Nice 28
Jestem w miarę szczupłą osobą, dbam o dietę, od czasu do czasu ćwiczę, ale i tak mam cellulit. Sporo wydałam na balsamy wyszczuplające, rękawice do masażu- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Sprawdziłam, to działa. Polecam wszystkim.

Gość Bezbolesnie 29
Zobaczcie znalazłam mega wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania według różnych miast. Wystarczy kilka kliknięć. Wystarczy wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wyszukać salon kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/