Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Thermolifting Zafiro

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takim zabiegu jak Thermolifting Zafiro? Warto? Jakie macie doświadczenia?

Gość gość
Ja mam bardzo dobre. I uwielbiam! To super zabieg liftingujacy. Nieinwazyjny. Zabieg jest bardzo bezpieczny, nie odczuwałam w trakcie żadnego dyskomfortu. Oczywiście rozgrzewa, czuć ciepło ale jest system chłodzący, który chroni skórę przed poparzeniem. Jest tzw. zabiegiem lunchowym – po jego wykonaniu Po zabiegu można od razu wrócić do codziennej aktywności. Ja mam 38 lat, więc robiłam serię zabiegów. Jestem naprawdę zadowolona. Twarz zdecydowanie lepiej wygląda, zmarszczki nie są już tak widoczne. Sprawdź sobie ceny w Wawie. ja robiłam w przyzwoitej cenie w klinice Krajewskiego przy metrze wilanowska.

Gość gość
Lifting termiczny Zaffiro to mój faworyt. Nie mam jeszcze 30 i nie chciałam sobie robić bardzo inwazyjnych zabiegów, ale ten jest super. Zmarszczki mimiczne się wygładziły, skóra zrobiła się bardziej zwarta i napięta no i cały owal twarzy jakoś tak lepiej wygląda. Polecam ten zabieg wszystkim, którzy chcą mieć efekt liftingu ale bezinwazyjnie. Zabieg robię w WellDerm w Warszawie.

Gość gość
A ja lubię klinikę na Bolkowskiej 2A na Bemowie. Dla mnie super jest endermologia!

Gość gość
Zaffiro to super zabieg. Polecam każdemu, kto nie chce zabiegów inwazyjnych. Ja chodzę na Zaffiro do Rituals Salon i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza, że oprócz samego lifftingu termicznego są tam jeszcze fajne maseczki i peeling oraz masaż dłoni i rąk. I to jest już w cenie. Więc jak sobie człowiek leży z maskami po zabiegu, to ten masaż jest mega odprężający. Polecam!

Gość gość
Dla mnie zaffiro jest nr 1! Przede wszystkim zabieg jest nieinwazyjny, nie ma żadnych zaczerwienień na skórze. Nie jest bolesny. Jak się robi w seriach po kilka zabiegów - to rezultaty są mega widoczne! Skóra sie robi taka "gęsta" naprawdę widać, że ten kolagen tam się odbudowuje! Do tej pory robiłam Zaffiro w klinice na Mokotowie, na Bukowińskiej 22A. Wszystko bardzo fajnie, jestem zadowolona.

Gość gość
ja robię Zaffiro od 2 lat. Moim zdaniem bardzo profesjonalnie robia w WellDermie. No i podoba mi się, to, jak tam traktują klientki. A sam zabieg uwielbiam! Skóra robi się po nim taka gęsta, odżywiona, owal sie podnosi. A zaboeg jest nieinwazyjny. Jedyne co - to impulsy świetlne, ale to sie da wytrzymać!

Gość gość
A długo czekałam na Zaffiro w klinice na Bukowińskiej? To koło metra Wilanowska jest? Ja właśnie tez sie muszę do nich wybrać, mieszkam w sumie dość blisko. Koleżanka tam chodziła na fraxel i bardzo polecała to miejsce.

Gość gość
A w WellDermie długo trzeba czekać na Zaffiro? Sporo osób poleca ten zabieg, więc chyba jest dobry.

Gość Mother 30
Jestem normalnej postury, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, chodzę na zumbę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, rękawice do masażu- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, efekty widać od razu.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Julita 26
Nie mam nadwagi, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, biegam i jeżdżę na rowerze, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne balsamy wyszczuplające, domowe masażery- bez efektu. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, efekty widać od razu. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość gść 25
Patrzcie! wyszukałam mega wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według różnych miast. Łatwa w obsłudze. Trzeba tylko wybrać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wybrać salon kosmetyczny z depilacją laserową. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/