Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złobek dla 2 latka

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko ma 2 lata i rozważam oddanie go do żłobka. Na parę godzin dziennie. Warto, czy lepiej poczekać i posłać do przedszkola jak skończy 3 latka?

Gość gość
Jeśli możesz sobie pozwolić i masz opiekę do dziecka - to poczekaj. Oddasz 3-latka od razu do przedszkola i będzie ok. Oczywiście wszystko zależy od sytuacji rodzinnej i samego dziecka. Ja posłałam mojego w wieku 3 lat do przedszkola integracyjnego (Bajeczka) i nie było problemów. Wszystko zależy jaka jest Twoja sytuacja.

Gość gość
A ja polecam żłobek Bambino. Moje dziecko miało właśnie 2 latka, jak zaczęło chodzić do żłobka i wszystko było ok! Oswoiło się z dziećmi, nie boi się. Ja jestem zadowolona, zwłaszcza że żłobek jest na poziomie, małe grupy, dobre jedzenie.

Gość gość
Ja bym poczekała (jeśli to możliwe) aż dziecko skończy 3 latka i wtedy do przedszkola. Możesz wybrać jakieś dobre niepubliczne (moje dziecko chodzi do Tequesty i jesteśmy zadowoleni) i oddać dziecko na początek np na 4 godziny dziennie. Myślę, że to jest dobre rozwiązanie.

Gość gość
Też słyszałam o żłobku Bambino. Koleżanka z pracy posłała tam swojego malucha i bardzo sobie chwali. Podobno świetna opieka, ona na początku bardzo się bała, że dziecko małe, a ona musi wracać do pracy. Ale teraz jest bardzo zadowolona.

Gość gość
Bambino to bardzo dobry żłobek, niech koleżanka się nie martwi, dobrze zajmą się maluchem.

Gość gość
Ja też słyszałam bardzo pozytywne opinie o Bambino. Dzieciaki zadbane i zaopiekowane jak trzeba.

Gość gość
Moje dzieciaki chodzą jedno do żłobka Bambino , a drugie do przedszkola integracyjnego. jesteśmy zadowoleni z obu placówek.